Discoooh?

Ja som jag skrev så skulle vi på disco igår, men det blev inte mycket av det! Vi var där kanske en halvtimme sammanlagt. HAHA vi hade mycket annat för oss surru ;> Bland annat att ta hand om våran fylleskada (:

Idag ska jag och Bella CYKLA till byn och sen ikväll lär vi väl vara med Johan :D
Smsa och ring !


Wiihoo

Tjaaaa, sitter hos Bella nu i Strömsundet :D Vi ska snart ut och sen ska vi på discooo, yeeaah!
Ring och smsa?

Stroemsundet

Hey, kom precis hem från skolan! Jag drar snart ner på staden och tar bussen till Strömsund! VARA MED BELLA HELA HELGEN! (och maria) :D
Ni får smsa och ringa hela helgen!

PEACE OUT!

One step at a time

Jag har nyss vaknat typ, eller näe jag åt innan jag satte mig här. Men jag vaknade precis innan maten. Inte konstigt att jag är så jävla trött, somnade 4 inatt :o

Idag hade vi vanlig skoldag, ganska soft dag iallafalll. Fick mest bara material osv.

Men nu ska jag ställa mig i dyschaa, hörs senarE!

Jag förstår mig inte på rubriker

HA, rubriken stämmer. Jag vet typ aldrig vad jag ska skriva i rubriken, därför skriver jag alltid låttexter. Haha jaja, skriv upp det i pannan om ni har lust med det! :)

Idag hade vi skola iiiigen, det var okej. En ganska rolig dag ändå! Vi hade såhär grupper och gick på olika stationer. Jag & Nadeen ledde en grupp (eftersom vi är 9or ska vi leda) och barnen var jättesööta! Fast vissa av dom var fan längre än mig.. tillochmed 6orna! INTE okej. Jaja, dagen avslutades med att vi vann hela skiten! ;) Eller hela skiten vet jag inte, eller jo det borde varit så.. vi fick choklad men det fick inte dom andra.. okej det var nog så! Lärarna som var på stationerna fick ge oss poäng hur vi skötte oss typ, eller ja, samarbete, hur vi var mot varandra och våran insats. Vi fick iallafall mest poäng i "hur vi var mot varandra" som dom kallade "stil poäng" så det kammade vi hem jag, Nadeen och våra små :D haha! Vi hade skitbra grupp, alla lyssnade på oss och ingen käftade emot.. som om dom skulle våga det? Hahah skoja.. jag är nog inte skrämande.
Vi fick även fika, vilket vi gillade allihopa! Bullar och saft, originelt eller vad tycker ni? Haha.

Juste helvete, har glömt lagt in bilderna tsen Sthlm, jag vet att ni såååååå vill ha dom riight? ;) Närå, me dom kommer så småningom.. ni får ha tålamåd ni FÅ som läser min upperliga värdelösa blogg (; Hihi.

Nu blir det teve för hela slanten, eller nej. Jag drar nog ut.. om jag ahr någon att gå ut med vill säga.

Skuuuuuuuula

Weeell, idag var första dagen i skolan. Den var okej! Vi gjorde ingenting, började med att vi samlades i Ljusgårn och rektorn pratade lite om hur mycket grejer har förändrats i klasserna och så. Vi heter till exempel 9A istället för 9B vilket jag blev ganska besviken över. Vi har varit B och kommer alltid vara B! Vafan. Allt sånt där är omgjort. Sen alla scheman är också omgjorda, dom är mycket snyggare XD Sen så har vi såhär att vi har Matte i ett klassrum och SO i ett annat, ah ni fattar. Det kan bli bättre, det kan bli sämre.. vem vet. Men jag tror på bättre! Jag och Nadeen valde ocksåatt bli elevråd, häärligt. Hoppas bara jag inte lägger på mig för mycket nu när det är så mycket plugg..

Vad jag gör idag har jag ingen aning om! Kanske drar ut? Kanske sitter inne? Kanske sover? HAH.
I don't know. Men nått lär jag väl hitta på.

Ja juste! Den här grejen jag har efter varje blogginlägg "Puss Elenor" Ni kanske undrar
vad det är för krusiduller jag har bredvid, det är ett peacetecken och ett hjärta inuti. Vilket betyder Peace and Love! :')
Aja, jag bloggar nått mer senare. Ska ta och kolla på teve lite nu tror jag, Cartooooon <3 Eller Disney Channel :D


LOUISE ÄR HEMMA

Jaaaaaaaa rubriken säger allt. LOUISE ÄR HEMMA :D Wihooooooo.
HAHAHHAAHHAHhAHAH don't ask




Ny design

Ännu en gång tackar jag Maja "underbaraste" Olofsson för hjälpen. Aj löv jo.

Jag måste bara berätta om den otroligt roliga kvällen jag hade igår.
Det började med att jag och Nadeen åkte ner på stan och där skulle vi träffa Sandra och Frida. Vilket vi gjorde!
VI satt på Donken ett tag, jag, Nadeen, Sandra, Frida och Ebba! :) Sen så såg vi att Stoffe kom in på Donken så han satt och åt med oss, vi åt inte men han gjorde. Efter en stund ser vi Leo så vi vinkar in honom. Sen kom Max, Hanna, Ronja och Friman och satt där med oss osv. HAHA Sen då kom det några jävla hockeyhunkar från Sundsvall som gjorde nån inkilning eller vad det hette och ville ta kort med och PÅ oss, det var lite roligt. Sen drog jag Nadeen, Stoffe och Leo till Hemköp så dom fick köpa sina jävla energidrycker :) Sen så gick vi tillbaka till Donken men då var det ingen där så vi var först ute och tog lite kort. Sen gick vi upp till Stoffes lägenhet och dunkade musik typ! Sen ringde Linda och MaxHäll oss så vi drog ut. Satt på busstorget ett tagför det var iallafall varmt där inne. Vi tog lite kort osv. Sen drog jag, Linda, Sandra, MaxHäll och Ronja oss upp till Blåcenter för att träffa MaxHjalm. Så träffade vi han och lalala sen tog jag Linda och SAndra moppen hem sen gick jag och la mig. Tack för den roliga kvällen!



It's my time to shine

Ni kommer snart få bildera från Sthlm, det är så många så jag har nästan aldrig ork att lägga upp dom men kanske ikväll.. beror på när jag kommer hem!

Nu ska iallafall jag och Nadeen snart dra er till stan och vara med Frida, Sandra, Linda mfl och ha kuuul. Jag kommer ha med mig kameran så bli inte förvånad om det kommer in en hel del bilder sen ;)

Igår hände inte ett skit, var sånt dåligt väder så ingen hade lust att dra ut med mig. Det skulle egentligen bli stan för min del men jag pallade inte dra SÅ "långt", hehe.
Så jag hade bara en chilldag med mig själv.

Hörs senare!
Piiiz, haha! ^



I'm looking for a lover, not a friend

 Tjadär, nu sitter jag och pratar vett med Bella :D hon ska till Ström idag, den busungen! Och ajg är i Sthlm och saknar henne... bajsbajs. Idag vart det sstaden med min kära kusin Madelene, vi drog hem vi halv 1 för då var vi klara. Idag handlade jag en väska, jeansleggins, skor och sjal :) har köpt mycket emr men orkar inte säga allt, ni får bild på allt sen när jag kommit hem!
Ska dra nue, fixa Farmville lite. AHAH


Zitty

Tjena ha´llå hej, sityter i vardagsrummet hos moster nu och kollar på teve med alla! William busar runt som vanligt ^^ Sötnos! Hiohi idag vart det stan eller city, handlade en massa men det blir ännu´mer imorgon, :D jag och MAdde ska gå själva imorgon så det lbir mycket lättare. Hihi.

SMSA OCH RING.


In tha Ståkhålmaah!

Tjo mates, sitter nu hos min moster Inger och ska snart sova. Tågresan var för det mesta kul! Jag och Madde tog mycket kort och fjantade oss :D LÄste också Juliatidningen.. eftersom det var Twilight-special där så köpte jag den. Hehe.. no3rd. Anyway, sov typ ingenting. Vi kom fram typ kvart i 8 och då hämtade Tony oss, han var fett k00l :o hahah!
Så åkte vi hem till Moster och åt och sen har vi bara chillat. Målat fransk manikyr har jag och mina gjort kusin gjort också :) Mysssss värre! Aja ska sååvah, imorgon blir det cccity och shoppa phäDt!
Hör av er? SMS/RING vettja


Stockholmcity baby

Ja, rubriken säger väl allt eller? Jag bär mig av till Stockholm i 8 härliga dagar!
Jag ska åka tåg nu i... 7 timmar så ni kan ju alltid smsa mig? Greaat! ;>
Ska se till så jag får blogga något där nere också, min moster har faktist också internet.. daaah?!
HAHA. Aja, cya'll later!


DJ Blå

HAHAHAHAHA fyfan! Den här videon är så jävla klockren!
Lyssna på hela!

 

- ska jag slå undan käppen för dig eller? hörru? ska jag slå undan käppen för dig eller?
TROR DU JAG ÄR RÄDD FÖR DIG ELLER?!?!?

HAHA


Burnin' down the house

PEACE! Jag har fått peace på hjärnan idag, don't ask me why.. haha. lalala
Sitter och väntar på att Louise ska städa klart i lägenheten sin sen ska vi sitta där inne och kolla film! Myysigt värre? Det lär vara det enda vi gör idag, om vi itne drar ut en stund senare kanske, får se.

Igår gjorde man inte mycket, chilldag rakt igenom! På kvällen var jag med Louise och Bella, vi satt och dunkade gammal musik hemma hos mig med mina proffs högtalare, eller? Sen vid 11 drog vi ut med Nadeen och Denise en stund, vi hade damp som vanligt.. kan man väl säga? Yes. Dans, musik och sjungning blev det.. HAHA oseriösa dock.
Det var roligt! Sen drog vi in, jag och Louise satt vid datorn en stund och kollade på Johnny Bravo sen gick vi och la oss, slockna på dirren typ!

Men vi hörs,


Go ahead and buy your self a drink

Fejjan äger, jag älskar Facebook. Man kan göra så mycket där :D Man har typ aldrig tråkigt, eller när man har tråkigt så kan man gå in dit och spela typ Farmville eller något! Hur bra som helst! (i) Jag har kommit ganska långt på Farmville nu! Weeeeeey! HAHAHA. Jag nördar det som fan. Aja.

Idag hände så mycket som att dagen började med att jag och Nadeen åkte ner på stan och fixade mina glajjer som jag sa igår, sen gick vi runt en stund sen ringde älsklingsJulia mig och sa att hon och sötEllinor var i stan :') Så vi var med dom efter det, sen drog vi till z-hallen och kollade på ishockey, eller vi kollade inte.. det var så jävla kallt där inne och ingen av oss hade tröjor på oss.. hahahah alltså vi hade bara linnen allihopa typ så vi drog där ifrån. Eller nej det gjorde vi inte, vi satt vid en bänk där inne, och jag får ju inte glömma att vi var där med Pontus, Kim, Thaien och Erik! och när vi satt där så kom det fram en kille från Skellefteo (stavning?) som hette Mellman (eller som jag kallade honom, Bellman) han var 95:a och förlorade sin oskuld när han var 12 fick vi veta, alltså förra året. Typ skriva upp det i carebooken eller? LOL. Sen frågade han om våra nummer men eftersom han var så jävla störig och konstig så fick han det inte av någon, HAH good work. han trodde han kunde få alla så. TÖÖNT typ! :)
Sen hände inte mycker mer än att vi drog hem allihopa!
Sen nu ikväll var jag med Nadeen, Denise, Sandra och Wicke! Vi satt och svullade nere vid Fjoll och snackade och hade allmänt jävla trevligt! Hääärligt.

Här får ni lite bilder sen jag och Nadeen var på stan innan v träffade några utav dom! :)
Nehe, eftersom jag är dum i huvet och råkar TA BORT DOM istället för att kopiera så får ni tyvärr inga bilder den här gången, ÅÅÅÅÅÅH FÅR DAMP PÅ MIG SJÄLV!
Eller nej jag skoja, dom hade inte försvunnit.. HAHAHAHAAH ni får dom iallafall (a)








Tack för en underbart härlig dag med najsigt väder och skratt!
Nadeen Khaled, en stjärna :D<3


You live with apes man, it's hard to be clean

Nu drar jag och Nadeen snart in till stan och fixar mina glajjer som jag fick i onsdags! Mina Ray Ban <3 PUSS.
Efter stan vet jag inte riktigt vad som händer, jag känner att jag vet ALDRIG vad som händer om dagarna nu för tiden, jaja. Orka, jag får "ta dagen som den kommer" right? :)

Jag har en ny knarklåt btw, The beautiful people - Marilyn Manson! Det kan ni skriva upp i era anteckningsböcker för jag vet att ni bryr er såhääääääär mycket om det! (y) Jag har kommit fram till att han sjunger sjukt bra och hans musik är bra, men han är ju ganska.. äcklig typ. Han skrämmer mig typ :o HAHA nej gere nu Elenor. Han är en människa precis som du! (Fast man börjar ju undra..) Närå!! HAHA.
 


Enjooooy!


4 små moppepojkar

Tja, sitter här som vanligt en sen kväll som denna och lyssnar på musik.
Jag och Louise fick faktist något gjort idag iallafall! Vi drog ner på stan vid 8 och var med Linda, Sandra, Stina och Richard! VI SÅG TSATSIKI PÅ STAN! Det var lite c00lt, han var tydligen här i Östersund för att spela in en film :o Undra va det är för värdelös film som spelas in i lilla skit Östersund? :) Anyways, vi satt på Donken ett tag sen drog jag och Louise hem med busseen.
Vi var med Evelina i Torvalla, sen var vi med Marwan, Marwans kusin och Daniel. Sen kom även Sona och Nadeen och var med oss! Senare kom Pontus, Jocke, Kim, och deras homies och hälsade på oss i Torvallacentrum. Sen drog dom och då stod vi bara och snackade mohaha.
Vid 12 drog jag och Louise hem! :)

Måste bara lägga in den här videon..



HAHAH Pontus och hans gäng kallar jag för "4 små moppepojkar" fått det från den här låten.. HAHAAHAH


Myspace!

HIHI jag måste bara tillägga att jag är vän med Peter Facinelli och Michael Welch! :D
Dom accepterade alltså MIN förfrågan.. damn! HIHIHIHI.


Flighless bird, american mouth

Tjenare alla ohyesEllen blogg läsare! HAHAH
Jag sitter här som vanligt och lyssnar på musik och kollar runt på bloggar. Var nyss på Prix med Louise så hon fick handla lite. Nu skulle hon in och äta och vi lär väl träffas sen!

Igår åkte jag, Jana och Louise från Järpen till Stan med Donny deras farsa och lämnade en massa grejer som Louise ska ha i lägenheten. Sen stannade vi såklart här, först när vi kom hit så gick jag på dirren in och duschade, sen vart det mat för min del och sen satte jag mig vid datorn och nördade till ungefär 8-9 sen gick jag in till Louise och kollade på film. Sen drog jag hem vid halv 1 och satte mig vid datorn. La mig väl vid halv 3, hehe.

Idag vet jag inte ri´ktigt vad som händer, lär ju vara med Louise men vad vi gör vet jag inte alls. :o Ni får höra av er om ni vill hitta på något kanske kanske? :)

Hare braaaa.


SLÄPP DOM!

TJAAAAA, jag sitter här i Louises soffa med hon och Jana och kollar på film! Bilar, den är totalt awesome alltså :')
Idag har vi varit i danssalen och dansat, eller Louise och Jana men inte jag :D för jag kan inte dansa längreee.. Menmen, greeeeeejt. Juste btw så är vi i Järpen, jag orkar typ inte planera en vecka innan jag åker till Järpen längre för att det är bara onödigt! För kommer ändå hit på nått viiiis.
Ajjjja eftersom dom har en dator på 4 pers (just nu när ajg är här) så måste jag sluta skriva nu, men jag skriver när jag kommit hem, antingen imorgon eller på torsdag ;)


SMSAAAA!?



MIN BABY BOOOOOOOOO