When the stars collide will you stand by and watch them fall?

Hey! Gott nytt år påer småkycklingar.
Ja vadfan händer ikväll? Det undrar jag med.. Skulle ju egentligen till Järpen, men så blev det ju inte. Hade ingenstans att sova, och jag hatar att åka iväg någonstans och sen vet jag inte var jag ska sova. Inte vidare roligt. Så jag stannar här istan även fast jag inte vill det, för jag hatar staaaan, så less på allt & alla!
Jaja, livet är vad man gör det till!

Jag har fixat Bellas blogg idag, kolla HÄR för att se hur det blev. Den kanske blev lite lik min, men Bella gillar svart så vafan :') Lär ju ändå göra om min om typ två dagar eller något haha.
Nu ska jag & mamma snart äta nyårmaten, vilket som vanligt blir lax, stekt potatis och cream frasiche (stavning!)
Och jag måste bara dela med mig med några låtar från bandet McFly, Johan skicka en låt till mig med dom igår eller i förrgår och jag är kääär! Här har ni;



Ha en bra sista dag av 2009, men en ännu bättre början på 2010!
Pusssssss.


There's just to much that time can't erase

Inte bloggat på hela dagen såg jag nu, men har inte orkat! Har kollat film och haft det allmänt skönt bara. Och jag ska fortsätta med det, har laddat hem alla True Blood avsnitt nu så jag har iaf något att göra ikväll!
Uppdaterar säkert något mer senare.

Puss!


Strike a pose bby ;*

Nu kommer fjortisbilderna sen THE FOTOSESSION jag Bella & Sanna hade. Jag tror jag ska göra en ny kategori i bloggen. "THE FOTOSESSION", det blir awesome.

Aja, enjoy this awesome shit Oki.
Och en grej. VI ÄR INTE SERIÖSA PÅ MINSTA LILLA PLACE OKEJ? SÅ NI SOM TROR ATT VI ÄR SSERIÖSA, JA MEN TRO DET DÅ. Erat val :p



























Och vi tackar för oss ännu en gång! Nu blir det ett tag tills nästa Fotosession eftersom Bella far te Ström, men det kommer ska ni se! ;>
Pusspuss!


Nothing but your t-shirt on

Kom hem från Sandra för typ en kvart sen! Men det var inte bara Sandra & Angelica där.. utan Hanna & Emil var också där! Hihi. Vi satte oss i Sandras sköna säng och kollade på Heartbreak Hotell. Fifan så rolig den filmen är alltså! Hahah. Sen skulle vi titta Date Movie men den var så jävuslt repig så den hackade bara, så gick Hanna & Emil hem så jag, Sandra & Anhelica bara låg i Sandras säng och snackade, sen gick jag hem tieep :)

Nu ska jag redigera fjåhrtiiiZ bilderna som jag, Bella & Sanna tog häromdagen! Ni får se dom senare! ;)
Puss så länge,


Kom och låt det vara vi

Nu går jag till Sandra och kollar film med henne & Angelica! Vi hörs senare när jag kommit hem, vilket tid det nu blir...

Puss.


Ny design, igen

Som ni redan vet så när jag har tråkigt så tar jag mig tiden att försöka lära mig lite mer hur man gör om designen, och varje gång hittar jag något nytt som jag gillar och använder det. Också leder det till att gör om alltihopa! Haha så typiskt menmen!

Det blev svart tema denna gång, vi. får väl se temat nästa gång... (;
Kommentera gärna var ni tycker?

Angelica sov ju som sagt hemma hos mig i natt. Vi gick först ner på Prix och köpte chips och dip, ååh så gott det var. Vi satte på en film till det och myste lite, sen kom Bella hit. Vi satt vid datorn lite, (som vanligt iallafall när man heter Elenor & Bella haha) ioch efter det spådde vi Angelica med mamma gigantiska kortlek, hahaha. Reslutat blev ju lite roligt hihi! Vid 1 gick Bella hem så jag & Angelica gick och la oss och kikade på film och somnade väl typ halv 5. För seeent för min del men ah. Vi vaknade kl 1 imorse sen satte vi igång och fixade oss sen drog hon vidare ner på stan och jag satte mig här och började fixa bloggen lite!

Jag ska nog vara med Bella sen, eller med Angelica & Sandra, vi får väl se :ooo
Pusssss!
(Haha jag är en pajas)


Heavy hearted

Jag sitter här i sänga med Angelica! Vet inte till 100% vad vi ska göra ikv, men något hittar vi säkert på! Hör av er om ni vill träffas eller någe. Puss! ;>



Tänkte skriva ett inlägg...

... men jag orkar inte. Godnatt

Listen to your heart

HEJ! Jag sitter här hemma vi hos ms. Bella falk och sitter vid datorn, hon och Sanna sitter och skriver berättelser om varandra, heheh ni kommer få bilder senare sen våran fjortis shoot ;-)

MOHHHAAH. I'm out.
Pussssss

Jon Erik Markus Jönsson

Markus går i min klass, han är så jävla bra alltså. Man skulle egentligen kunna säga att han är bäst, och det är han ju också. Markus är bäst!
Markus "Mackelitoooo" Jönsson, vote for president next year.



Puss! :'*

Waiting for someone to be near

Y0! Jag sitter här jag med färg i håret. Eller toning kanske man ska sägaaaaaa! Rödbrun blir det, smäääxigt. Härligt med förändring. Känner mig som en helt ny människa när jag har nyfärgat hår ;>
Var på mellandagsrean idag, hittade inte precis något eftersom jag hjälpte alla andra att hitta saker ist, ååh jag är så oegoistisk! (':
Sen var jag på bio med en massa folk också. Alvin och gänget 2! Den var jätte söt, Theodor, I love him. Också var den en liten tjejekorre som hette Elinor :D vad stolt jag blev!

Nu ska jag snart skölja ur färgen sen ska jag traska iväg till Bella och kolla på film med hon och Victoria :) sms. pusspuss.

NI FÅR BILD IMORGON HUR HÅRET BLEV, OKI!

RÖDA LÄPPAR @ ELLEN AND BELLA

Weeellll, rubriken säger allt! Idag har jag hängt med Bella och vi fick tanken att he på oss läppstift och vara sexiga ;)
Njut och runka/pulla till dettta!:
MÅSTE BARA SKRIVA DETTA, VI BBJUDER SOM SATAN PÅ ALLA BILDER! HEHEHHE-.





















Nu tackar jag.
Pussssss, godnatt. Imorgon blir det mellandagsrean!


Over

Ja nu var den här julen slut. 355 dagar kvar till nästa. Den har faktiskt varit helt okej, men alltså. Julen var sååååhääääääär mycket roligare när man var yngre, men började ränka ner dagarna från typ oktober! Jag har nästan inte haft julkänsla alls, har inte det nu för tiden. Vilket suuuger! Klart man ska ha julkänsla innan jul. Menmen.

Jag fick inte mer än 2 parfymer, 2 tunikor, en klocka, pengar, jacka & en stickad tröja. Ena parren jag fick av mamma luktade helt jävla underbart, Hidden by Britney Spears. Helt gudomlisk lukt hade den, mmmh!
Nu ska jag sitta här en stund till sen ska jag fan läggga mig, ruggigt trött!

Pusspuss.

Kusinvitamin

Nu drar jag till min kära kusin och firar jul med hennes familj plus några andra :) hoppas ni får en mysig julafton, för det ska iallafall jag ha!
Pusspuss.

GOD JUL!

NU ÄR JULEN OFFICIELLT HÄR! Och det firas med pepparkakor & cola! Perfect match. Jag har bakat idag, det var roligt. Bakade heeeeeelt själv, och det tog två timmar! Vet inte om det är snabbt eller segt, whatever det blev klart och smakade gott iallafall! :>

Jag hade inget att göra förut, så jag gjorde en bild. Btw så är det jag som är tomten som hoppar runt och sjunger. Inte emot som bara vill ha en pumpa på huvudet! (Om du fattar vad jag menar.. halloween = pumpa)

Pusspuss, hoppas ni får massa roliga julklappar imorgon, eller ska jag säga idag?

Do you wanna die happy?

Hejhopp, vaknade för ett tag sen. Nu väntar jag på att Marika ska komma in till stan så ska vi gå runt och handla julklappar hihi. Dagen före, typiskt mig. Men jag fick ju pengar utav farsan för att handla det så! Fast har inte så många att handla till. Så det kanske blir något litet till mig själv också hehehe.

Nu orkar jag inte :) pusspuss

HAHAHAHAAHAHAH




Nollnio-lista oki

ÅRET.

Hur har året nollnio varit för dig? Det har la funkat!
Bättre än förra året? Minns typ inte förra året hah,
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? Jo klart det.
Har du flyttat under år nollnio? - Nope!
Har du hittat en ny låt som du älskar? Ojojoj, absolut.
Isåfall vilken? Det är många.
Har du druckit alkohol? - Ajo.
Har du kysst en främling? - Nej.

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit nollnio? -  Åt helvete som alla andra år ungefär.
Har du varit kär? - Nej.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ah.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ajo.
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nej.

SORG&HÄMND.


Har någon i din närhet tagit självmord? - Nope.
Har någon i din släkt avlidit? - Nej.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - Haha nej.
Varit i slagsmål? - Näj.

PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - Har jag säkert.
Isåfall vad? - Minns inget nu men.
Har du skämt ut dig? - Jag heter väl Elenor Ljungdahl eller? Hehe.

Har du varit ute en hel natt? - Yes.
Har du blivit tagen av polisen? - Nej.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ajo.
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - Yep.

SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? Torvalla.
Har någon varit elak mot dig i skolan? Haha jora.
Hatar du ngn på din skola? Ibland haha.
Har du gjort ngt framsteg? Själv så tycker jag det men.
Haft alla rätt på ett prov? ½ ifrån...


VÄNSKAP.


Har du träffat nya vänner? -  Jajjemen.
Har du förlorat en vän? - Yes.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - Tror det.



I can be your melody

Vem har lov nu då? Om inte jaaaaaaaaaaaaag! Så brutalt skönt! Slippa plugg i 3 hela veckor. Drömmen.
Min bög dator funkar inte interneten på, så jag sitter på mammas sega som skärmen är helt cp på!
Nu orkar jag inte, hoppas Tobbe kan fixa min dator tills ikväll, annars dör jag.

Puss

It's like my iPod stuck on replay-ay-ay-ay

Nu sitter jag och brudarna och fixar oss till julavslutningen! Nu skriker Linda på mig och säger att vi ska sminka oss, ni får bilder sen!

Puss!

I love to hate you

Det blev inte en innedag för mig som jag trodde. Utan Linda ringde ut mig vid 5 så jag gick till TC och var med hon, Kim, Philip, Pontus & Anton. Det enda vi gjorde var att sitta och loda på golvet inne vid solariumet. Enda stället det är varmt på ju! Sen gjorde vi inte mer än att gå runt (+ att vi fick med oss Nikita & Elina och Jocke), och folk snödöper mig som vanligt! I'm always the victim in these situations.

Nu ska jag fortsätta kolla på Coyote Ugly, sen ska jag läga mig och kolla en annan film. Så.. puss!
Before the parteeeeyyyy:



[email protected]


Trö[email protected]

Weeelll, gårdagens känslor blev lite blandade. Haha, det slutade ju bra iallafall. Med att alla dansade runt. Sen efter festen så följde vi med Denise ända hem, så blev det bestämt riktigt där att hon skulle sova hos mig. Så då gick jag, hon, Kim, Philip, Henke & Jocke hem till Henke och kollade film! Vi kollade först på Creep sen Beerfest. Vid 6 däckade allihop i soffan så vi halv 8 vaknade jag och då sa jag till Denise att vi går hem, hahah! Ja herregud.

Idag ska jag bara dega, kolla film. Skööönt, ska nog kolla Transformers. Har inte sett dom på 3 dagar nu :o saknar dom... </3 haha!
Pusspouss.

I gotta feeling...

... that tonight's gonna be a good night! Jag håller på småfixa mig lite tills ikväll, ska dock dit runt 6 - halv 7, men alltså bra att vara igång i tid så man itne stressar! :)

Jag har somsagt inga pengar på telefonen så ni får faktiskt ringa om ni har något på hjärtat!
Pusspuss, hörs senare!

Promiscuous boy

Godmorgon! Själv är man nyvaken, skönt att sova. I love to sleep. Jag skulle kunna göra det hela dagarna om jag hade tid hahaha.
Ikväll blir det. Ska börja fixa mig lite sakta nu. Haha nerå men ska duscha nu snart sen så ska jag väl dega framför datorn, om jag inte slår på en film! (y)

Har inget mer att skriva. Så, puss

With childhood fantasies

Kom hem från Petra för ett tag sen, vi satt mest på hennes rum och pratade och lyssnade på musik. Det var jätte mys! Sen kollade vi även ett program av The Mentalist, ruskigt bra ju!
Sen när hennes pappa skjutsade hem mig så fick jag en vitlökskorv av honom! :o Sikken söööötis till pappa hon har! c': Tackar honom för den hihi.

Nu ska jag äta korv och sen lägga mig och kolla film tror jag, puss

Katt

Jag kom typ hem från skolan nyss, eller nej det gjorde jag inte alls det. För hela 60 minuter sen!
Igår hann jag inte skriva, eftersom jag var med sötaste Denise hela dagen efter skolan. Teatern vi var på med klassen var btw ganska.. odd. Men jag har sett den "pjäsen" förut på teve, när Långben och Kalle Anka med flera spelade dessa rollfigurer! Lite spännande. Jag gillade låten som spelades på slutet, jag måste kolla nu på Spåtten om jag hittar den.

Anyways, jag har gjort ny header (igen). Endast för jag tycker såna grejer är roliga att göra! Det underhåller mig, då har jag något att göra i sisådär en halvtimme (så det plir pärrfa).
Men nu ska jag fortsätta äta mina delicious muffins sen ska jag vara med Petra senare mot kvällen eller? Hope so!

Juste, jag kirrar upp några bilder som jag och min homie Denise tog igår! Fett med najs ya0 ;>









Nu räcker det!!!!!!!!! :@ Okej då :)



The world is flashing by

Jag har precis kollat på Honey, I love that movie! Jessica Alba, drömmen att se ut som henne. Jag skulle vilja se ut som en blandning mellan Megan Fox och Jessica Alba! Fiiifan vad snygg jag skulle blivit då! Också är Lil' Romeo med där, åååååh är han snygg eller vadå?! Daaaaamn.

Även att Calles "higher" låt inte finns på Spåtten än, så jag får painas med att lyssna på Erik så länge... alltså egentligen är han också duktig, men Calle är snäppet bättre, tycker jag! :) Vi tycker alla olika, right?
Nu ropar mama på mig och säger att det är mat! Catch up with ya'll later!


(y)

Great, nu har jag typ fått nackspärr också! Härligt, gör min dag bara bättre!
Jag sitter iallafall med mina myskläder och lyssnar på musik. Lär väl ska kolla film snart, eller kanske läsa Breaking Dawn? I dunnooo,

Whatever, vi hörs senare. Jag är hungrig.

Damn africa, what happend?

Alltså ni vet inte hur mycket jag hatar mens, otrevligt ämne att snacka om men seriöst, man måste ligga hemma för att man har så jävla ont. Det är inte okej längre! Var hemma igår & idag för det, jag blir också ruskigt trött när jag har det. Imorgon ska jag gå iallafall, måste. Eller, ja vi har den där teater saken och den kan ju antingen bli bra eller dålig, hmm. Whatever...

Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och äta gröt, scheisse vad gott.
Pusspuss.

I en svart kall och dyster vilsen vintervärld

Jag gillar deppmusik. Iallafall när man själv är deppig. Det är så skönt att bara sitta och lyssna på de deprimerande texterna och höra att vissa av dom till och med stämmer in. Vilket gör att man blir ännu deppigare, men. Kan vara skönt vid vissa tillfällen, och vid andra inte skönt alls, bara... tråkigt och hemskt.

I'm sorry I can't be perfect.


That's all we are eventually, alone

Nu sitter jag och kollar på Ugly Betty, eller det slutade precis. Nu kommer Desperate Housewifes.. NEHE?!?? Bridget Jones dagbok?! Vad i..... jaja :o

Näe men orka det då, jag lägger mig och kollar på Wild Child igen istället :) fast ska nog fika först.
Pusssss


Eftersom jag inte har annat för mig

10 HAR DU:
En bästa vän: Yes
Haft ett seriöst förhållande: Näe
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nope
Blivit kär vid första ögonkastet: Typ
Fått ditt hjärta krossat: Ah
Skrikit åt en lärare: Haha ja
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Yep
Några smycken som kostat över 1000 kr: Näe
Snusat: Testat
Rökt: Testat


12 DAGENS:
Klädsel: Pyjamasbyxor, sovlinne och kofta
Frisyr: uppsatt
Låt: Linkin Park - New Divide
Vill ha: Money
Sjuka: Trött
Drog: Inget
Saknad: Järpenborna
Köp: Nada
Godis: Itnå
Attityd: Jora
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: Men fyfan

11 FÖRSTA:

Bästa kompis: Cecilia Arvidsson eller Louise Hedström
Kärlek: Haha! Vet inte
Husdjur: Evelina, en hund haha
Semester: Dalarna
Konsert: Markoolio på Yran
Fylla: Sommarlovet till 8an

10 SISTA:
Personen som smsa: Miw typ?
Personen som du kramade: Minns jag inte
Peronen som ringde dig: Bella, fast jag missade det..
Personen som du ringde: Mamma
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Angelica
Alkoholdrycken: Allt som har med alkohol att göra
Bilfärd: I söndags
Filmen du såg: Transformers <3
Gången du grät: Igår
Måltiden: Köttbullar och spaghetti

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: Mjaa
Våga hoppa bungyjump: Nja
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Why not
Hellre ta bilden än vara med på den: Ta
Kunna gråta över en kille: Yes
Kunna gråta över en tjej: Jarå
Ljuga för någon: Tyvärr, in case of emergency only
Kunna springa 50mil: Nej tack


VAD:
Gör du just nu: Musik
Ska du göra imorgon: Sova typ
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Olika
Har du med dig in på bion: Cola och godis
Är det för färg på dina byxor: Rosa
Är det för väder hos dig just nu: Snö
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Händerna och utseendet
Skulle du göra om du vann på lotto: Köpa allt jag ville ha



6 BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet: Ibland
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 16
Har någon bertättat en hemlighet för dig den här veckan: Näe tror inte det
Använder du huvtröjor: Yes
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: JAAA
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Motsatta tror jag

4 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: Solnedgång
Sommar eller vinter: Sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills: Ingen
Sova på sida, mage eller rygg: Mage


4 JAG HATAR:
- Folk som säger saker även fast dom inte vet ett piss.
- Falska personer
- Fjortisar som tror dom är något
- När jag inte har gratis sms, haha



Tjalalal

Nu har jag precis ätit vaniljyoghurt & flingor och målat naglarna! Nu ska jag lägga mig och kolla Transformers!

Puss & Godnatt.

Hur ska man älska någon som älskat någon förut?

Även att jag vaknade för 45 minuter sen, great, nu kommer jag typ inte kunna somna inatt.. Jag tänkte iallafall kolla på Transformers ikväll igen, jag är helt såld seriöst! (':

Jag märkte nu också att Melissa Horns nya album "Säg ingenting till mig" är hur bra som helst! Hennes texter är så vaaackra! Jag totalälskar hennes texter. Jag gjorde ju ett poesiarbete om henne, heh :)
Jag har inte mycket mer attt skriva nu men jag kan ju iallafall lägga in en bild på Melissa!

Pussva


Hej

Jag kom hem från skolan för ett tag sen :) Det har varit en skön och ganska slapp dag, vilket det blir hela veckan ut. På onsdag har vi innebandyturnering hela dagen, fast jag ska inte spela, bara kolla på och få ont i arslet... Keewl ;s Anyways på torsdag ska vi på någon teater sak också på PC, alla 8or och 9or. Får väl se vad det är för något!
Jag har höjt mmig också i två betyg! Jag har nu VG i Kemi och Svenska! Happy or whaaat? Nu efter lovet ska jag fortsätta kämpa precis som jag gjort nu denna termin :) Keep up the good work.

Nu ska jag.. hm, sitta här ett tag, till sen vet jag inte om det blir gymmet?


PusspUss


There's no real love in you

Jag peppar Tokio Hotel. Det är alltså 80 dagar kvar tills jag och mina tjejer ska se dom i Stockholm!!!! Åh herregud vad jag längtar, av oss fem som åker dit så är jag & Angelica dom ända som inte sett dom live. Så vi måste ju vara sjuuuuukt peppade, dom andra också såklart men ;> 80 dagar 80 dagar 80 dagar.....

Om ett tag ska jag & Denise åka och lämna detdär dumma Fysik pappret till våran lärare sen efter det ska jag hem och kolla på Wild Child. Det blir chill hela dagen idag, okrar inte göra något annat (a)

Hejrooo, puss.


Puss

Jag har alltså aldrig sett bättre filmer än dessa. Har ni inte sett dom så rekomenderar jag STARKT att se dom! Annars missar ni verkligen något.


<33333333333333333333


I'm flying, my heart is taking over


Jag ryyyyyyser. ♥♥


Bilder sen festen hos Bella

Det blir inte många eftersom Bellas mobila bredband har något fel men några st blir det iallafall! Och förlåt för att jag ser ut som jag gör men, hahaha! :p Och nej, jag drack inte. Man kan ha så himla kul utan alkohol så varför ens dricka det, undrar jag (:


Jag och Robiin fredagen innan

Frida & jag during the girl-dinner

Haha jag & Frida var själva i "dansrummet" så vi passade på att ta
en massa stygga kort

Jag & Bella. Där var Bella kry, hahahah!

Är det PimpRobin? Att det är, Bella på vänstra sidan & Frida på högra!

Nu har jag inte fler bilder, men det kommer nog ;>
NU ska jag gå och käka frunch!

Idol-Calle! <3

Bajs, jag som ville att Calle skulle vinna, men icke...

Det blev iallafall mys ikväll after all. Med Wictoria, Alexandra & Karro :') Vi skulle först på gården och kolla på Idol men då var det stängt där för att dem var sjuk, så vi gick till Prillan (Prix),haha, och köpte lite smått och gott sen gick vi ner till Wicke & Alex i fjoll och kollade där istället. Där hade vi chips, dipp, cola, julmust, godiset vi köpte + glögg med russin & pepparkakor (''': Så myyyyysigt så det finns inte. Det måste göras om.

Nu ska jag gå och sova, pözz!



100% jul, hihihihi.


Release me

Jo men tja, då var min fredag förstörd. Min NO lärare skickade med mig ett helt häfte att jobba med tills på söndag, kommer få sitta inne iallafall ikväll sen får vi se imorgon, men ååååååh jag blir så arg! Gör jag inte häftet får jag IG i fysik och det går bara inte för sig. Jag som trodde det skulle vara slut på detta jävla pluggande nu i tre veckor, men nej tydligen inte.

SKJUT MIG. HEJDÅ.


Luciiia

Jag & Linda sitter på skolan i datasalen, vi har rast ya0. :) Vi tänkte ringa Rut och säga att vi har för mycket att göra på skolan så vi inte kan komma dit men ingen av oss törs ringa... hm hur ska vi lösa detta? Kanske kan Reidar på radarn ringa... eller Lina på linan. Vi får se, men nu måste vi kila iväg och ragga upp någon lärare... AHAHAHA!

PöszZ.

SVAR!

Har du varit kär någon gång?
Ja det har jag.

Hur ofta onanerar du?
Typ aldrig!

Är du kär i mig?
Haha Henke, klart jag är ;>

Vem är du kär i?
Henke :) Haha näärå, ingen faktiskt.

Vilken är din favoritläsk?
Cola helt klart.

Vad tänder du på och varför?
Robert Pattinson, för att han är perfektion.

Vem var din första kyss?
Unibet shalalalala.

Orkar du svara på denna fråga?
Tydligt det, huh? :)

Dom få frågorna jag fick, jag har poppis blogg :D Hehehe........... punkt


Julgranen klädd



Hej julkänsla :'*


What did ya say?

Jag har nästan nyss kommit hem från stan, eller ja typ kl halv 7! Jag spenderar nästan 12 timmar på stan nu för tiden, fast det är ju bara den här veckan nu eftersom vi praoar, haha.
Idag var det varit galet på Rut, det har kommit a hole lot of leveranser som jag & Linda fått larma, galjat och hängt upp. Vi har även städat speglar, haha typisk praogrej... Men jag måste säga att det var ruskigt snygga kläder som dom fick in nu! Så in dit och köp! :)

Imorgon blir det Lucia på skolan på förmiddagen sen blir det praoen igen, SÅ KOM FÖRFAN IN OCH HÄLSA PÅ HUH? Annars blir jag ledsen i ögat...

Pussdå.

Ny design dårå

Yey me! Iofs, det mesta jag ändrade nu kunde jag sen förut, men jag har lärt mig hur man ändrar den här texten jag skriver med, och hur man ändrar där nere vid "Kommentarerna, Mitt liv alá Elenor osv" :D Haha awesome.
Det blev blått tema denna gång, vilket är min favorit färg! So I kkkkinda love it!

Nu ska jag gå och sova, trött som ett as...
Kommentera gärna vad ni tkr? =)


Leave your fears behind

Kom hem från gymmet för ett tag sen, huuur skönt som helst att vara igång med det igen efter allt jävla pluggande som gjort mig upptagen hela dagarna. -.- Menmen, typ tre veckors lov nu, det GILLAS.

Jag ska försöka göra om min blogg lite, göra texterna lite annorlunda osv. Jag har inte den minsta aning hur man gör men man får testa sig fram =)



Jag & Linda dårå på praoen! Hihi pözZ


Live each moment like your last

Hejsan hoppsan allihopa i det slaskigaäckliga vädret! Jag vill ha riktigt vinter! Inget satans slask...

Igår kollade ju jag på Transformers, och den filmen ligger helt klart 2a på min favoritfilm-lista! (next after the Twilight saga ;) Den var huuuuur bra som helst, och dom flesta säger tvåan är bättre, då undrar man hur jävla bra den kommer vara?! Den ska jag iallafall kolla på ikv hihi, fast kommer nog somna ganska fort..
Btw så var första prao-dagen idag, och fiiiifan vad  jobbigt det varit, herregud. Mina fötter är DÖDA! Seriöst, vi har knappt suttit någonting på hela dagen, och jag & Linda har endast ätit en cheeseburgare. Huvva, 4 fler dagar av detta, för det första lär jag väl slockna på en gång på kvällarna och jag kanske tappar typ 89 kilo också eftersom man rör sig hela tiden och knappt HINNER äta. Åhhh... skjut mig :)

PEPPARKAKSDEG & COLA NÄÄÄSTAAAA!!!!


Transformers..

... ska jag lägga mig och kolla på nu!
Imorgon blir det prao, vi börjar kl 10, så liiite sovmorgon för min del! Det gillas big time.

Puss & Godnatt.


If today was your last day - Nickelback



My best friend gave me the best advice
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride

If today was your last day and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last
Leave old pictures in the past?
Donate every dime you had, if today was your last day?
What if, what if, if today was your last day?

Against the grain should be a way of life
What's worth the price is always worth the fight
Every second counts 'cause there's no second try
So live like you're never living twice
Don't take the free ride in your own life

If today was your last day and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past?
Donate every dime you had?

And would you call those friends you never see?
Reminisce old memories?
Would you forgive your enemies?
And would you find that one you're dreaming of?
Swear up and down to God above
That you'd finally fall in love if today was your last day?

If today was your last day
Would you make your mark by mending a broken heart?
You know it's never too late to shoot for the stars
Regardless of who you are

So do whatever it takes
'Cause you can't rewind a moment in this life
Let nothing stand in your way
'Cause the hands of time are never on your side

If today was your last day and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave old pictures in the past?
Donate every dime you had?

And would you call those friends you never see?
Reminisce old memories?
Would you forgive your enemies?
And would you find that one you're dreaming of
Swear up and down to God above
That you'd finally fall in love if today was your last day?



SKOLAN JAOOO

HEJ, JAG SITTER PÅ SKOLAN!

OCH ALLA KILLAR HAR DAMP!

STEN ÄR KONSTIG, 8B HAR LEKTION HÄR INNE MEN HAN ÄR EJ NÄRVARANDE I KLASSRUMMET.

DANIEL HAR MEST DAMP AV ALLA!!!!!!!!!!!!! :) Han dricker Cola, han bryter mot skolans regler!

VICTOR SITTER OCH SPELAR NÅGOT RANDOM CYKEL SPEL, HAHA MIKAEL & JONTE LEKER MED PROJEKTORN, SKÄRMEN ÄR ÖVERALLT I RUMMET.

IGOR HÅLLER PÅ MED NADEEN, MISSUPPFATTA INTE. "DOM MISSHANDLAR MIG!!" SÄGER NADEEN JUST PRECIS NU.

JAG & NADEEN ORKADE INTE IDROTTEN SÅ VI ÄR HÄR INNE MED 8B ISTÄLLER EFTERSOM VI ÄR K000LA!

HARE NAJS, BAJSBAJS.


Plugghezt

Jag sitter som vanligt och pluggar, jag är skapligt less nu måste jag säga. Skönt att det snart är lov, det är det som peppar mig nu..!
Idag blev det bestämt att jag & Linda ska praoa på Rut mfl hela nästa vecka! Weey, skönt att slippa skola. Hoppas bara inte vi har något himla viktigt eftersom det är sista veckan innan betygen sätts :o

För övrigt så har jag faktiskt inget mer att säga nu, jag tänkte dock lägga in lite musik som jag like:ar :*



Nej nu får det räcka, enjoy! :')

OCH JUST DET, FORTSÄTT STÄLL MIG FRÅGOR! NI HAR TILLS SÖNDAG KVÄLL PÅ ER! :)




CHACHA BLOGGEEEEEN!

chacha, Denise här, i know you love me! ;)
just nu sitter jag och elenor och "jobbar" SO & ellen dampar på sin data som laggar sönder hela tiden, haha rätt åt henne (H)
närå, nu ska jag vara snäll, idag ska vi ner på stureplan en snabbis sen ska vi gå och ta en fika sen ska vi på möte med ******** för elenors rump & bröstförstorning.
Sen på fredag ska vi på PILOT och jobba, sista kvällen för oss, snyft, alla kommer sakna oss :'(



kysssssss, denise, the one and only! (L)

The one I can't live without is you

Hej inte aktiv så mycket längre . se

Menmen!
Idag hade vi Kemi prov vilket gick åt helvete :) får göra om det på fredag. Bra det!
Vi hade också klassfika idag med klassen på Gårn! Det var mys, men nogfan blev man mätt! Huvva. Det fanns flera hundra sorters kakor/muffins/bakelser... inte braaa, men gott! :')

ALLTSÅ, Så svårt kan det väl inte vara att komma på en fråga va? Undrar ni något så fråga det då? Tänker inte svara på frågorna förens det är iallafall 10 st! :p Scrolla ner till inlägget "FRÅGESTUND" och skriv en jävla fråga :)

Pusss.