Lost in an image, in a dream

Heyhåpp!
Jag är inte trött alls, har ont i huvet (som vanligt nu för tiden) och sitter här och lyssnar på Dead by April, älsklingar!
"Bara" 35 dagar kvar tills jag får se dom bäästa! JAG LÄNGTAR SOM EN IDIOT! Daaaamn.

Idag har det varit en jävligt skönt varm dag och soliiiigt, muums på det va.
Orkar inte skriva om dagen, måste nog lägga mig ner i sänga mi och försöka sova.
Godnatt!

When you love someone but it goes to waste

Men hej! Och nej jag är inte död, bara allmänt lat för att ens orka skriva ett litet inlägg på min mobbade blogg :)
Järpen var funniee, var med Marika mest hela tiden. Det var näääjs!

Idag har det varit phätt skönt väderr! Har varit med Bella hela dagen, började med att vi åkte på ÖB med hennes mor. Sen gick vi till stan där ifrån. Sen var vi på stan och träffade Rebecka och hennes pöjk sen köpte Bella litte saker sen drog vi hem tiep.
Ikväll har vi varit med Sandra, Linda & Nadeen. Vi har haft tjejkväll, vi kollade först på Scary Movie 4, haha fyfan vilken rolig film. Sen drog vi ut och flummade runt.
Här får ni bilder sen ikvälll.















Enjååååj!

I hate this part right here

Hej nu sitter jag hos Marika orkar inte skriva detaljerat men igår var jag hon & Nathalie ute på byn.

Och blaballal :)

The loving look that’s left your eyes

Nu har jag precis packat, och är redo att dra till Järpen imorgon! Fyfan vad skönt att åka dit. Awesome alltså!

Orkar inte blogga nuuuva, trött som en iddi!
Men smsa?
Pussellen.



I'mma beast when you turn me on!

Heeey! Ända sen i fredags tills idag har jag varit med Juliiia! Vi har haft super roligt!
Orkar inte säga ALLT vi gjort, det är ganska mycket. Men i fredags var vi på Monkey Face, men det sög dock. Så vi gick därifrån och ner till stan istället, sen var vi där hela kvällen.
Jag sov hos Julia från fredag till söndag också, sen från söndag tills idag sov hon hos mig.
Detta måste vi göra ooom!
Jag får inte glömma att vi har hittat våran låt! Så jävla bäst, Boom Boom Pow - The Black Eyed Peas!
Men här kommer lite bilder sen dagarna iallafall.









Tack för en underbart rolig helg Julia!

Summertime is here

Kom typ nyss hem från skolavslutningen nu, SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT MED SOMMARLOV! Damn.
Bilder kommer sen. Jag orkar inte blogga mera just nu för jag må fan sova littte. Men skriver senare.

Smsaaaa mina vänner.

All that we could become

Tjena hallå hej!
Läget? Med mig äre helt okej, väldigt mätt efter middagen jag åt nyss och ganska pepp inför imorgon för då har vi skolavslutning! :D Ska bli väldigt skönt med 2 månaders sommarlov. Jag har bestämt att detta ska det bästa sommarlovet ever! Om det blir så vet jag inte, men man får väl hoppas right?

Skön skoldag var det idag. Vi började klockan 9 men vi började Riktigt halv 10. Vi ahr kollat på film hela dagen och svullat onyttigt. Härligt! Först kollade vi på "Children of Men" , den var faktist ganska bra! Det var år 2027 (i filmen) och kvinnorna var ofruktade eller vad det hette. Dom kunde iallafall inte få barn, och det yngsta barnet i världen var 18 år! Dom hade alltså inte kunnat fått till barn på 18 år! Siiick.. sen dog den där 18 åriga ungen och då blev det kaos typ. OSV, lalalaal orkar inte berätta mer (a)
Sen efter lunch kollade vi på "Vi hade iallafall tur med vädret. Igen" haha klockren film!
Det hände inte mycket efter det, också fick vi sluta 2 ungefär. Då gick jag ut och mötte Bella & Louise sen drog jag och Bella hem. På vägen hem fotade vi lite granna!

Om ett tag ska jag och Bella ner till Centrum och sola, eller iallafall jag, och köpa monkeyface biljett!
Som jag lagt ut på bilddagboken så har jag ny mobil & nytt nummer.
smsa på!



Louise & Bella





You can have what's left of me

Hej bloggen! Hhahah.
Närå men hej, glömde bort att skriva igår när jag kom hem från Grillkvällen med klassen men kan ju skriva nuuu.
Ja, det hände väl inte mer än att Linda och hennes mamma kom och hämtade mig sen åkte vi till Sportfältet och där var alla. Först spelade vi brännboll, lärarna mot ungarna. Och vilka vann då? Om inte vi barn såklart! ;> Haha, med EN poäng. Efter vi spelat gick vi hem till Lowe och grillade. Där satt allla och pratade och tog kort osv.

Reidar (våran lärare): På min tid då brukade vi köpa saker och ge till den vi var tillsammans med. Dela något. Som exempel halsband eller armband!
Jag: Jaha, nu på MIN tid byter vi tånaglar.
Och jag och Denise börjar AS garva! Hahaha vi satt och grät!
Denise mitt i allt skrattande: Ska vi byta tånaglar?
Och då dog vi ännu mer, fyfan vad roligt det var! Jadu vad dålig humor man kan ha, elr.. dålig och dålig. Den där var nästan bra. Hahahha!

Idag var jag och min kära klass på Jamtli. Först var vi ute med djuren, så jag, Denise & Nadeen gick runt och fotade med Denises systemkamera. Efter vi gått runt en timme där ute så fick vi äntligen gå in till muséumet (stavning) och kolla på alla creeepy stuff som finns där inne. Skööndag!
När jag kom hem med bussen så stanande jag i TC där jag mötte Bella nere vid fotbollsplanen, hennes klass och alla 7or&6or spelade brännboll. Sen gick vi hem med varandra och sen gick jag hem och läste! Senare ringer Bella mig och säger att hon vill göra tacos, och jag typ Let's! Var ett tag sen jag åt det så vafan hihi. Efter vi gjort maten och ätit den så satte jag mig här och Bella drog hem och sleepade typ? Nu har jag duschat och väntar tills klockan blir 8 för då är det Ugly Betty sen kl 9 är det Desperate Housewifes, en typisk tisdagskväll för Elenor? Jajjemen.

Hörs, ni vet vad SMSA betyder va?

I'm seconds from breaking apart

Tjaa, förlåt för dålig uppdatering men har inte orkat!
Har  inte precis tid att blogga nu heller för ska iväg på klassträff, elr grillkväll med klassen!
Skriver ikv!


My heart is gone

Tjaeh, nu sitter jag och pratar med Bella. Hon är i Strömsundet och sitter själv i ett grillhus för att alla har åkt ifrån henne för att köpa godis. Hahahah. Så hon ringde mig :] Sötnos.

Härlig dag idag på "skolan", eller härlig och härlig, fick ganska ont i röven eftersom man satt och kollade på innebandy turnering från halv 9 till 2 typ. Men man var ju tvungen att hejja på mitt kära lag 8b! Haha, vi kom faktist tvåa på hela turneringen! Vi (eller dom) haha, spelade sista spelet mot 8d, det blev 8-3 tror jag till oss! Så grattis till oss, och grattis till 9c som vi spelade final emot men dom vann. Dom fick spela mot lärarna haha (: Vet inte hur det gick för jag gick där ifrån innan dom började spela.  Menmen.

Nu ska jag dra mig till sänga och läsa Eclipse!

Puss på er!

Jag vet att dom här bilderna ligger ute på bilddagboken.
Men lägger in dom här också för rolighetens skull xb
Denise hade med sig sin systemkamera så vi fotade lite grann, det var 130 bilder och orkar verkligen inte lägga upp alla ;p


Jasmine.

Jag och mina babyfingers hahaha.

Min Bella.

Överst; Bella. Nedanför; Jag.

Från vänster; Medina, Louise, Bella, Jasmine & Linda.
Under; Nadeen & Jag.

Nadeen "ligger" på mig eller vad man ska säga? Jag och Nadeen iaf x)


What would you do, if I said these simple words?

Hahaha Bella sitter och skickar bilder sen min mamma och moster drack för nån månad sen, hahahaha fyyfan :)

Idag fick jag veta att jag har VG i engelska! :D Sen fick jag VG- på matteprovet som vi hade förra veckan :') Väldigt härligt!
Helt ärligt har inte jag något mer att skriva nu, kanske skriver mer sen om det händer nått.


You broke me, now I can't feel anything

Heeej blogggen! Haha
Idag fick jag reda på att jag har VG i hemkunskap! Yessss! Jag blev typ, glad? :d Haha borde man bli om man får VG i något. Soft dag som vanligt (den här veckan). Hade sovmorgon till 10.50 och då hade vi bara gymnasiegrejs, fick fick kolla runt på hemsidor och göra intressetester osv. Enligt ett test jag gjorde var jag mest inresserad av data/it. Vilket stämmer, mestadels.. jag är väldigt sugen på hotell -och restaurang också men vi får se detdär närmare. Har också en fundering på Handel eller Livsmedel. Men jag vet inte än haha.

Efter skolan åkte jag och Nadeen ner på stan för hon skulle handla lite! Och jag köpte även ett par Shutter Shades solglasögon (y) Love'em. Vi tog oss även en glass ;> Det var gott. Vi hittade också en avslutningsklänning till Nadeen som hon ska köpa typ imorgon, hon ska få den av sin papi ^^ En lila jättesnygg klänning på Gabriel. ihih. Du passa super bra i den också!

Nu har jag gratis sms igen, så bara SMSA PÅ!





Rock with me

One thing is clear, snart är 8an slut! Och fyfan vad skönt! 8an, svåraste året i skolan typ? I don't know, men jag känner så. Fast det kanske är för att jag har jobbat upp mina betyg den här senaste terminen efter mina äckliga IG jag hade i höstas. Men har även hört av andra att dom tycker 8an är värst så, aa.
Skön skoldag idag, och det är det ända det kommer bli nu dom sista två veckorna. Vi jobbade ingenting alls och spelade istället Kubb och Brännboll på lektionerna ;d Sen på fredag ska vi på badet, men jag planerar inte att bada, verkligen inte. Så jag får sitta och kolla på eller nått.

Från det ena till det andra. I helgen var det schuuukt skönt väder, så har varit ute hela helgen. Angelica kom även till mig på lördagen och sov hos mig! Hon kom vid 5, sen kanske kl 7 så gick vi till Hoodensala (Odensala) och mötte upp Linda, Natalie, Andrea och deras Odensalakompisar. Sen gick vi ner till storsjön och badade. Eller inte jag men dom andra. HAHA sen försökte vi få igång engångsgrillen men det gick åt helvete! Haha, ingen kunde det riktigt, varken av killarna eller tjejerna. Så vi hade korv&bröd krig istället. Vilket var ganska underhållande dock, haha helt plötsligt kunde man få en korvjävel i huvet. Sen kom Julia & Johan. Sen gick vi till Ica Kvantum för att Natalie bor där och hon skulle sätta på sig mer kläder. Efter det gick vi till Raggarn (Statoil) och köpte glass, sen gick vi vidare till stan. Där det inte hände ett skit så vi drog hem, GICK! Eller.. vi gick inte precis hela vägen, jag, Julia & Angelica. Vi stannade vid Milko för vi hade så brutalt ont i fötterna efter en dag med mycket gående. Så ringde Julia sin pappa, men han svarade inte, ringde igen; svarade inte. Julia fick panik och ringde sin farmor. Men senare efter fler försök svarade han tillslut. Han hade kört motorcykel och hade inte hört mobilen haha. Så kom han en stund senare och hämtade upp oss. Han skjutsade mig & Angelica hem till mig i Torvalla, när vi kom hem slocknade vi dirr typ. Sen på söndagen satt vi bara ute och softade, grillade även hamburgare vliket jag inte gjort på as länge (alltså grillat hamurgare själv på grillen hemma) så det var gottigotta!

Bilder sen helgen kommer upp senare, har dom inte än ;p
Hare bra så hörs vi!