Hej avslutningsklänning

Jao, här är min avslutningsklänning :p



349:- på H&M (:

Hate is a strong word, but I really Don't like you

Kom nyss hem, elr näe. Men ungefär. Stod och snacka med Bells innan jag drog hem, så ja. Haha?
Jag är för övrigt jävligt förvirrad, förstår mig inte på människor! Hur äcklig man får vara.. usch. Kan inte ens tänka på det.
Man vet, som jag sagt förut, inte VEM man kan lita på längre. Alla bara snackar, göra idiotiska saker och är allmänt dum i huvet. När jag säger alla menar jag naturligtvis inte ALLA, men väldigt många!
Vill flytta från äckel Torvalla, hatar det!

Juste imorgon är det matteprov, förhoppningsvis går det bra. Ska plugga på det ikväll.
Nu ska jag gå och läsa tror jag.
Pussellen.

I can forget you

Kom nyss hem från skolan. Det har faktist vart en skön dag idag! Det värsta var nog redovisningen på svenskan.. haha fyfan, jag förstår inte själv vad jag skriver. Skulle ju analysera en låt och komma in i vad Melissa skrev om och varför hon skrev just som hon gjorde osv.. (Melissa Horn, hon som jag gjorde poesiporträtt om) Men jag fick vara i en liten grupp som tur var. :) Med Nadeen, Denise & Linda hihi. Dom jag känner mig säkrast med hahaha.
Otherway, på HKK:n idag skulle vi göra paj :] vi fick välja vilket innehåll vi skulle ha, Så jag och Flavius valde skinka.. det origineella ! Me sen när pajen stod i ugnen så stod vi och snackade om konfalägrena och chillade. Det var skönt som fan, det brukar vara jätte hektiskt för det mesta. Menmen.

Vi pratade med Kenneth idag om betygen i matte. Och jag har ett säkert G! :D:D:D:D Fifan vad glad jag är ! Trodde inte jag skulle få det. Sen sa han om jag verkligen ville i nian så kunde jag till och med på VG i nian :o hihii

Nu ska jag sova, sen ikv från 8-10 blir det teve.
Sen lägger jag mig och läser :*:*
Pussellen.

My only weekness is you

Tjaaeh!
Det har faktist hänt ganska mycket under dom här dagarna som gått när jag inte bloggat nu :o

Ehm börjar med idag: Jag vaknade 11, låg och läste till 3 sen åt jag och fixade mig sen drog jag, Wicke och Alex ner på stan för att titta på cruisingen (stavning) men det blev faktist inte mycket av det..det var ju typ uppe vid travet och vi orkade inte dra dit. Så vi satte oss på Donken och åt glass :* På Donken var Ida & Thomas, (det var planerat att vi skulle träffa dom där). Så var vi med dom, sen kom Brita efter en stund och sen gick vi ut och gick till Karibu och att och spelade UNO.. eller HAHA jag och Ida tog korten från nått annat bord , så kom ena tjejen från det bordet och ba
"Eh ursäkta, ni tog VÅRAN UNO?"
Jag "Vi trodde ni hade gått."
Hon "Vi hade kvar våra jackor?"
Jag "Jag såg inga jackor... Ida såg du några jackor?"
Ida "Nej."
Wicke "Men fel att bara ta kortleken då?"
*Tar kortleken och går där ifrån*
Hahahaha. Det var roligt.  Det måste jag dock påpeka att det var. Senare kom Martina & Lina-Maria dit också.
Efter det gick vi ner på Donken igen och dom åt, igen, haha, sen gick vi ner till Badhusparken för att åka på snurrsaken där i lekparken, men då var det några ungar som hade den. Så vi gick till Britas båt istället. Den var mysig! hih.
Jag och Alex har fått något mani på att ta foto på allt. Vi funderar fan på köpa systemkameror :D haha.
Anyways, efter det åkte vi hem typ. Till Torvalla och avr ute i KYLAN med några st. vid 12 drog jag hem för det blev så fans kallt.

Helt ärligt orkar jag inte berätta om dom andra dagarna. Kan bara säga att jag varit med Alex & Wicke alla dom dagarna :* Puss på de.

Ne ska gå och lägga mig nu tror jag. Hörs!
Pussellen.
+ GRATTIS NADEEN OCH MARWAN SOM FYLLER 16 ÅR IDAG! <3

jkhbridkv
Haha jag i Britas hatt.
puss
En bild jag tog, mobilkamera dock! Suug.

You're like my personal brand of heroine

Hey, idag är jag sjuuuuk. Vilket jag varit sen i typ torsdags men jag åkte ändå till Järpen. VIlle så gärna dit, och det var välförtjänt! :) Så idag var jag hemma från skolan för det behövde jag verkligen.

Har snart läst ut Twilight nu. Böckerna är mycket bättre på engelska än på svenska! Tipsar att hellre läsa den engelska seriöst! Dom översätter så konstigt och störigt på svenska så aa. När min kusin kommit hem ska hon komma till mig med New Moon, vilket är den andra boken av Twilight. Ska läsa alla :D haha. Sen i september i år kommer även New Moon ut på film <3 Ska köpa mohahaha. Är totalt besatt nu alltså! Tralalall.

Jag knarkar även te & Piggelin för min hals, det är skönt att dricka/äta det då. Och har även spenderat hela dagen med att läsa. Myyyyyyyys till 100% yes.

Ska gå och läsa nu, hörs!
Pussellen.

<3

<3

Jääääärpen! (;

Heej, nu sitter jag och Marika i hennes säng och har nyss kommit in , typ.
Idag var vi först på skolan ett tag, på svenska lektionen, sen gick vi hem till henne och kollade på Björn bröder <3 Sen drog vi till Julia och sen drog vi ner och käka pizzzza :D Det var mummit. Sen tog vi bussen till Gårn i Undersåker och träffade en massa folk (y) Sen tog vi bussen hem halv 12 och var ute och gick i Järpen efter det med Philip & Olofsson :) Imorgon blir det Tant Annas och innan det lär vi ju typ sova till 12-1 :) Men bara att höra av sig right?

Pussellen.

haha ;D
HAhah en söt bild på oss när hon var hos mig för nåra veckor sen x) inte seriös!

What can I say, what can I do? This is who I am.

Hey,
Jag sitter nu här och gör det sista på SO:n, vilket är reflektionen. Det går väl sådär, vet inte till 100% vafan jag ska skriva, men ja.. det löser sig nog. Ska skriva det sista på skolan imorgon. Jag sitter även och knarkar te, lyssnar på musik och snyter mig stup i kvarten. Svar ja, jag är förkyld. Orka vara det, också ska jag till Järpen imorgon. Dryyygt!

Jag fick tillbaka SO provet idag, jag fick G+! :D Rätt nöjd, för jag trodde inte jag skulle klara det alls. Wihoo!
Imorgon åker jag iallafall till Järpen, kommer hem på söndag. Kommer nog inte skriva på hela helgen, om jag inte loggar in en snabbis hemma hos Marika!
Ha det så bra så länge, så hörs vi?

Pussellen.


Mitt öga, Linda redigerat, eller om det var Denise. Minns inte haha.

I don't wanna love you in no kind of way

Ey, sitter här pluggar, lyssnar på Beyoncé som jag insett har jävligt bra låtar. Knarkar en som heter Broken-Hearted Girl. Otroligt bra! Riktigt bra text. Jag pluggar också på arbetet på SO:n som ska vara inne på fredag, just nu skriver jag om Slottet i Versailles. När jag skrivit klart den har jag bara reflektionen kvar! Det känns ganska sköönt kan jag ju säga :)

Skola idag då, hände väl inget speciellt. Förutom att det är så roligt att störa alla i klassen.. alla har PMS i våran klass (ja jag har räknat in mig själv ;p) men iallafall, på matten blev jag & Linda less och räkna. Så vi satte på musik på Lindas mobil och satt och "sjöng" till alla. Alltså vi kollade på dom och mimade, alla fick damp. ;p Om nån skulle göra så mot mig skulle jag inte precis störa mig ;o Så störigt var det inte.. tyckte vi haha! Annars hände nog ingenting.

Ett plus i kanten är dock att Dead By April kommer till Yran! Så jag behöver inte åka på Metaltown.. fast skulle vart rätt najs att åka till GBG men jag är inte gjort av pengar! Ska ju ta tre dagars på Yran, också ska jag på Dunder med Bella. Sen får vi se om jag, Bella & hennes mamma far till Turkiet i sommar :o Vi håller iaf på pratar om det :) Fast det lär nog inte bli av, för mig iaf x) Hahah. Vi får la se vad som händer, annars åker jag och mamma tyill Stockholm i augusti till min moster som typ nyligen flyttat dit! SHOPPA DÅ? OHJA! (y)

Näe nu ska jag fortsätta plugga sen ska jag & mamma gå till min kusin en stund, vi blev ditbjudna på glass (: haha.
Hörs!

Pussellen.

  

I can't help falling in love with you

Heey,  har inte orkat skrivit på ett tag.. ursäkta för det.

Sitter och lyssnar på Elvis Presley och skriver på SO:n. Ååh han är helt otrolig! En låt jag älskar speciellt är I can't help falling in love with you. Så förbannat underbar låt! 
Det har inte hänt särskilt mycket sen jag skrev senast. Mer än, jag fick tillbaka hemkunskapsprovet idag och det hade jag G+ på, sen på praktiska hade jag VG. Rätt så nöjd.. nu måste jag bara få godkänt på SO provet som vi gjorde förra onsdagen och G på inlämningen så får jag G i SO som jag inte hade förut..
Också nu fick vi ett hemprov från hemkunskapen som ska vara inne vecka 22 också har vi i Svenska Poesiporträtt som också ska vara inne vecka 22 och sen Engelskan vecka 22.. Rätt så mycket att göra så bäst att sätta igång med allting, vill inte få IG!

Pussellen.


Everything is glooowing!

Heejhejhallå blowwggen!
Sitter på skolan i datasalen och har SO. Nadeen & Denise is also here with me :)

Igår hade vi prov på Industriella revolutionen, ja om det gick bra vet jag inte. Det kändes lite... mellan typ :p
Får hoppas på G iaf :D

Haha. Igår då var jag med Nadeen och Linda på förmiddagen efter skolan, och vi gjorde negerbollar :) MUMS, trippelsats gjorde vi typ ;) Söta händer vi hade sen! Lite bruna. (y)
Sen på kvällen kom Samuel, Dennis & Leo till Torvalla och var med oss. HAHA fyfan vad roligt det var:
*Nadeen tappar sin Japp som hon tagit ut ur pappret på marken*
Nadeen :
MEN FAAAAAAAAAAN, JAG SOM VILLE HA GODIS! OCKSÅ TAPPADE JAG DEN!
Jag : Men du kan äta den iallafall, ta bara bort smutsen :p
Åse : Nej, jag har lärt mig att man ska inte äta någonting man tappat på marken i Torvallacentrum :)
Jag : Men skitsamma :D ät den iallafall om du vill ha den!
Nadeen : DÅ delar vi på den, så jag inte blir sjuk själv! HAHAHAHA
Jag : Men ne jag vill inte ha!
*Nadeen kastar iväg Jappen och skriker samtidigt*
ÅÅÅÅÅH FUCK LIVET!
Alla :  HAHAAHAHAHAHAHAHAHAH

Det var seriöst ganska roligt, hahaha.Vilken jävla stjärna du är Nadeen (;

Pussellen.

Gimme' gimme' gimme all of you you

www.biktme.se  -Okej hej jag dör! Vetu hur roliga saker man kan läsa där eller? HAHAHAHAHA ja herregud. Det är brutalt vad idiotiska grejer folk skriver hahah! Jag och Samuel sitter och dör :)

Skola idag då som vanligt, det var ganska roligt om jag minns rätt. HAHA.. (jag och min smarthet.) På hemkunskapen gjorde vi muffins! Dom vart goda, fast dom blev typ gröna HAHAH för vi hällde i lite för mkt bikarbonat (a) menmen shit happens right.

Idag blir det pluggas hela dagen lång, yippie tralalal vad roligt. Not. Men man måste ju, för imorgon är det SO prov och klarar jag inte det får jag IG i SO helt och hållet ;o Så det är vad jag ska göra nu.

Pussellen.


Tell me, what do you do when it all falls apart?

Jag borde igentligen plugga nu, och ska nog göra det också. Men har fan ingen ork! Så less på plugga nu så fyfan, men det är bara nån vecka kvar sen slipper jag det i iallafall nån månad :* Puss på deva.

Igår hände inte mycket mer än att man var ute med Wicke, Alex, Karro, Linda, Anna & FridaB. Vi var i TC sen kom även Samuel, Dennis & Leo och var med oss. Nästan direkt när dom kom så gick vi in till Lindas mormor där vi skulle sova igen. Men jag sov inte över, för alla var så sura och trötta så jag drog hem vid halv 2. Samtidigt som Samuel & Leo. När jag kom hem somnade jag på direkten, det var sjukt hur trött jag var.

Jag skriver mer sen kanske, måste plugga nu. + att vi har SOprov på onsdag också...

Pussellen.

Let's be more than this

Hey, jag sitter här och lyssnar på musik och väntar på segaste Linda & Anna.

Inatt "sov" vi i Lindas mormors lägenhet, elr it's a matter of fact sov vi inget alls, jo jag sov 2 timmar för jag va verkligen döende trött. Linda har inte sovit någonting och Anna sov en halvtimme i morse. Vi ska sova där inatt igen, men då lär vi nog somna något snabbare x)
Innan vi drog in till hennes mormor så var vi ute med Nicke, Samuel, Wicke, Alexandra, Frida, & Sandra, efter en stund kom även Sanna & Martina (: Drog vi upp till Prix så var Bella där uppe för hon hade nyss kommit hem från Ström. Snackade vi lite med henne osv .
Så drog vi in till Lindas mormor och kollade på film... HAHAHAAHHA efter 12 är det väldigt bra filmer på TV 1000 <3
Anyways, dom var där till kanske, 2 :) Så följde vi dom en bit sen gick vi in och svullade, Anna jag & Linda :*

Pussellen.


I don't know what your love has done to me

Jag har nyss ätit, jag väntar på Linda och Anna att komma hem från Lindas pappa, sen ska vi vara ute med Wicke och Alex.

Kvällen igår var überhärlig! Träffade några sötisar på stan haha som jag inte träffat på ett tag.
Orkar inte skriva vad som hände och så, men det var roligt!

valborg 
Wicke, Ellinor, Julia & Ellen
valborg 
Sötaste Alexandra på Bylla innan vi skulle åka taxi hem
-

Blev inte mkt bilder, men orkade inte ta x)
Fint väder idag btw!

1/5 Anna och Linda :*

Pussellen.