Halloween ya0

Iofs är Riktiga Halloween imorgon sägs det, men det är många som kör 2-dagars. Och nej jag är inte en av dom, jag är bara ett ögonvittne som kollar på! Buuhh.

Mohaha, jag sitter och peppar lite Tokio Hotel. Jag ska ju som sagt på konsert med dom 4e mars nästa år ;> That's gonna be awesome.

Jag har inget mer på hjärtat nu, så vi hörs senare.
Och just det!

HAPPY HALLOWEEN!


You're the one thing that remains

Godmorgon alla små larver där ute!

Igår hände det lika mycket som det antagligen lär göra ikväll. Alltså inte ett piss. Jag var ut igår en snabbis, eller ah.. från 7 till halv 11.. "snabbis" hahah! Aja, vi gjorde inte mycket alls, var på den där festen som inte var så himla rolig. Sen gick vi till Torvalla Centrum och var där med massa fylleskallar. Sen hade väl någon störig människa ringt polisen så när alla fick veta det sprang dom fort som fan. Tillslut var det bara jag, Alex, Karro & Wictoria kvar där! Vi träffde Linda en snabbis sen gick jag & Karro hem.
Också sen sov min kusin med mig inatt, (':

FLÄSKFISK, HAHAHAHAHAHAHA.



Heyyy! Whats up in the hood ya0?
Haha närå, nu ska jag inte vara någon wannabee gangsta här inte.

Men hur fan är läget då? :) Med mig rullar det på som vanligt. Jag är dock ganska irriterad eftersom jag och Linda inte får med någon till Boda Borg ikväll. Vi måste helst vara 4, och vi är två.. haha!
Om inte annat, kanske vi gpr på bio eller något annat ikväll, eller kanske på den där sug festen jag var på igår? Eller det var inte ens en fest faktist. Haha!

Jag har haft mina tre dagar med Julia denna vecka, Det har varit awesome! Hon har sovit hos mig två nätter irad, sen igår var vi bara med varandra men hon sov hemma hos far sin. (':
Hennes pappa är så sooooooet.
Hur som helst, jag och Julia var på stan igår, och då köpte vi sånadär coola glajjer! Raybans typ, fast fejk. Och någon större än originalen, skitSNYGGA! Bild kommer här nere!











Enjooy!


Julia fucking Gisslén!

Julia står och fixar sig, eller hon blev precis klar nu. Och jag sitter här och nördar dator. Som vanligt alltså! JAg blir alltid klar så himla fort. Jag fixar mig på typ 5-10 min. Hööööh.
Jag hatar reklamerna på Spotify! Buuuhh.

Men nu ska hon fixa mitt hår, så vi hörs senare!



Nananana

Heyyy, jag sitter här och har ett LITET datalan med Louise och Bella. Haha det är bara jag och Louise som har dator.  Vi sitter och kollar på gamla bilder sen ja, 6an. HIhi!


Precis nytagen ;)

Hehe, hejdå :D

You never gonna fit in much, kid

Kom precis hem från stan! Det var inte precis planerat att jag skule köpa något, men jag köpte iallafall en stickad tröja från Gina och jeansleggins från Vero Moda. Jag älsk båda delarna! Också hittade jag en jacka som jag ska köpapå måndag tror jag! :') Härligt. Också hittade jag en brun gammal väska som mamma hade haft när hon var yngre, awesome! Precis vad jag letat efter. Ni får bilder någon annan dag, för mobilen jag har nu är helt schizofreeeen! Och jag har ju tapppat bort min kamera. Hur lyckas man?

Om ett tag blir det middag hemma hos Bella. Myyyms!


Jag hatar rubriker

Hejelenornyvaken.se!
Jag ska snart till stan med Nadeen, mys.

Jag har faktist ingenting att skriva nu, jag skriver senare när jag har något att skriva.

 

Stan kan suga

Haha, ännu en tråkig kväll på stan. Alltså varför hänger man ens där? Jag förstår inte! Visst, finns inte mycket att göra i Torvalla heller, men man slösar iallafall inte bort en massa pengar. Åh vad störd jag blir.
Invigningen var ju inte heller särskilt rolig, hände ingenting. Vad händer med Östersund? Fast, iofs blir man äldre och växer ifrån att "vara i stan", kanske är därför.. men ja.

Imorgon blir det först stan med Nadeen (fast hon ska handla saker, inget häng,) sen ska jag hem en sväng sen är jag & morsa bjuden på middag hos familjen Falk! Wei. Ska bli gött!

Nu somnar jag snart, hörs imorgon. Puss,


Invigning ikväll


Hey, detta är jag precus just nu, om ni ville veta höhöhö. Sitter och pratar med Bellsi!



Om ett tag blir det ner på stan med Nadeen och flera. Vet dock inte vilken tid, så jag bara sitter här och har tråkigt och tar kort med camen, kul liv man kan ha! (y)

Jag nås på telefonen!

Och nu laggar fitt blogg.se
Så jag skriver ouss istället för min "slutande bild"

P u s s s s .

Skolbilder

Här får ni lite bilder att beundra sen gårdagens skoldag.
Fotona är tagna med Denises systemkamera :)


Nadeen.

ohyesEllen.

En Elenor och en Nadeen.

En Ellen i bakrunden sedan ett papper, hahaha som om ni inte ser det!

Tjatigt, men ännu en bild på mig..

Men skojar du? Haha. :oo

Denise.

Nej, alltså jag förstår inte heller riktigt hur tusan jag gör med armarna.

En Hannes som pekar på Denise och skrattar utan att vi vet varför? :')

Nadeen, Jag och överstrucken Denise... Dumma unge.<3

Ser ut som om inte korven vill ut? HAHAHA.... skämt åsido!

Hannes & jag ya0.

Sötisarna själva: Jasmine & Medina!

Jasmine & Jag.

En Marwan har vi också!

Hannes und Linda.

Marwi och Henke.

Markus "Mackan, Mackelitooo" @ licklollipopklubben.se

Som jag sa: www.licklollipopklubben.se

FjårtizZarnah Henrik & ELina!

Lolliopo Markus & Bitter Hannes.

Så, det var a hole lot of more, men dom var suddiga och det var väääldigt många så
detta får räcka!

Enjooooy.


17 again

Hejhopp, ligger fortfarande i sängen eller.. över hela sängen, fast påklädd, nyduschad och jag ahr väl mer eller mindre vaknat till riktigt nu också! Måste bara säga detta; Ni som inte har sett 17 again måste verkligen se den,  annars missar ni något. Den var Awesome.

Ikväll blir det somsagt stan med Nadeen, men det blir ingen bio för vi ska gå på invigningen av "Messmörstorget" istället. Fast mat på Tacobaren blir det absolut!

Vi hörs senare ;>



Sjukt hemmamys

Hei blågggähn!
Här sitter jag, sjuk och eländig i sängen med min älskling (datorn).
Nu har jag kollat på 2 filmer, jag ska snart på börja min 3e. Såskönt att bara ligga och kolla på filmer och kanske gråta en liten skvätt. Haha låter som ett emo men alltså, jag gråter väldigt lätt av filmer!
Än så länge har jag kollat på;
Projekt Prinsessa & Raise your Voice. Och nu ska jag kolla på 17 again & What a girl Wants.

Vi hörs senare!


Awesome

Ja alltså nu börjar det hända grejer här! För det första;
För Stockholmsresan 19e november.

Tågbiljetter - Check
Biobiljetter - Check
Sovplats - Alltid check (puss på moster.)
IT'S GONNA BE AWESOME.

Kan ni gissa vilken bio det är? Hihi, det är ingen annan än självaste NEW MOON. Men i detta sammanhang är det så att dom visar först TWILIGHT, sen är det någon quiz av något slag och då tävlar man om en massa Twilight-stuff. Sen är det också "bästklädde" typ. Sen efter det är det såklart New Moon som visas. Det största med hela biobesöket liksom. This is going to rock. jag längtar så himla mycket så det finns inte! Också åker man bort fårn Östersund 4 dagar, skööönt!

Sen den andra grejen som också är amazing nu är att Tokio Hotel kommer till Stockholm den 4e mars, så jag, Elin, Nathalie & Elin ska dit och kolla på dom! Det har ändå varit mina största idoler någonsin och att dom kommer hit.. ah det går inte att beskriva. Det är bara, så jeffla bra! Det är också ett datum att se fram emot. Ååååh!

-----------------------------------------

Nu har jag inte sktivit på ett tag IGEN, vilket jag skriver varje gång jag inte skrivit på ett tag har jag märkt. Menmen, here it goes.
Idag torsdag har det väl itne hänt mycket mer än att jag har varit på skolan, och for ner på stan en stund. Var riktigt onödigt att åka dit. Bella åkte nästan direkt när vi kom ner, så jag fick gå runt själv på stan. Sen kunde jag inte träffa Anton, eller jag hann inte, för han skulle på träning och ja. Så efter Frida varit på utvecklingssamtal så gick hon, jag och henner morsa en sväng genom stan sen åkte vi hem.
Sen jag kom hem har jag varit hos min kusin. Eller jag åt och sånt innan sen gick jag dit.



Moggebild på mig och min kusin Maddiiee sen våran förra resa
till Stockholm. Jag bjuder..

Nej, dethär går inte för sig nu. Godnatt med er!


Värdelöst disco

Häyz, typ inte alls nyvaken. Jag vaknade halv 12! Och då gjorde jag varm choklad och åt hårdbröd till frukost! Sen gick jag in med litte mjölk till Louise för hon skulle få äta sina kära Cocopops och sen var jag inne hos inne en stund. Sen drog jag in och fixade farmen på Fejjan. Haha nördigtspel.se!

Igår blev det först stan med Marika som jag sa igår. Sen senare på kvällen åkte jag, Frida och Sara till Lugnvik på det där discot eller vad det var. Martina uppträdde med sitt band :) Fast förövrigt sög det balle där borta. Så jag, FRida, Sara, Marwan, Jocke, Focka, Jonte & Sebbe drog med kvart i 10 bussen hem till Torvalla. När vi kom dit var det a hole lot of ppls i Tc, så där var vi ju ett tag då. Sen vid halv 12 drog jag in, satt vid datorn en stund sen la jag mig. Riktigt skönt att lägga sig tidigt på helgerna ju! :')

Idag blir det så att jag & Louise chillar lite. Vi tänkte kolla på Lejonkungen, sen säkert andra filmer. Åh älskar att kolla film!
Vi hörs! ;>


Typ disco?

Hey nu sitter jag hos Frida :) Hon sitter och äter nu, sen ska vi vidare till Lugnvik på.. disco eller vad det nu är. Jag vet inte riktigt haha! Det är iallafall folk som ska uppträda och sånt så jag skulle kunna tänka mig att det är disco. Nu drar vi. Puss!


Stan

Tjeina! Igår gick jag in halv 12, det var skitskönt att gå in tidigt för en gångs skull, sen så somnade jag nästan direkt när jag kom in, riktigt skönt! Vaknade 10, sen vid 11 kom Marika till mig! Vi fika och så sen drog vi ner på stan :) Gick vi där ett tag, sen gick vi också med Fridulf! 
Ikväll blir det nog Lugnvik med Frida, vi ska vra med Anton och antagligen Jocke. Plus att det är disco typ, haha :p
Jaja, vi hörs väl senare!


So won't you fly with me?

Jag sitter här jag och pratar med Bella! Om allt och ingenting, som vanligt det ;)

Dåligt uppdaterat igen, jag säger att jag ska skriva hit och dit men ibland glömmer jag och ibland orkar jag inte osv. Men nu iallafall, WEAKLY NEWS:
Idag var jag på skolan som vanligt, härligt med fredag dock! Väldigt härligt. Det har varit en ganska lugn vecka, vi hade svenskaprov i torsdags och även engelska glosor plus läsförståelse. Jag tror det gick bra! (y) Jag hade också utvecklingssamtal igår, torsdag. Det gick väldigt bra! Jag har blivit bättre i alla ämnen, förutom idrotten haha. Jag har VG änsålänge i engelska, hemkunskap och är väldigt nära i svenska. Jag fick också VG i Samhällskunskap! Reidar (SO-läraren) hade skrivit såhär i protokollet: "Elenor du gör mig så glad. Jag har trott på dig sen början..." Osv, det blir man bara liiiite glad över eller? Mamma var också jättestolt över mig, vilket är superbra!
I tisdags var jag på gymmet med Angelica och Micha. Det var sjukt härligt att gymma! Fast fick en jävla träningsvärk.. har fortfarande lite ont i armarna. Jag tyckte själv jag strechade mycket men tydligen inte då. Fast har man träningsvärk märks det iallafall att man gjort något under de 2 ½ timmarna jag gymmade. ;)
Hmm, det har väl itne hänt så mycket mer.

Ikväll vet jag inte vad det blir! Skulle egentligen till Brunflo med Linda och Sandra på en fest, men nej, man var tvungen att dricka om man skulle in dit! Typiskt alltså. Sen tänkte jag då att jag kunde gå på bio med Nadeen, Lina och Denise, men nej då vill inte mamma ge mig nå pengar eftersom jag snart ska till Stockholm. Jag får väl sitta hemma och ruttna jag då! Ååååhhhh..
Iofs är det disco på Gården ikväll, HAHA.. men har ingen att gå dit med så det får väl vara det också. Höhö jag är mobbad!

Jag har två låtar jag vill dela med mig av också:




Lyssna och njut.
Kommentera gärna vad ni tkr. :)


Rob, och resten av dagen



Alltså, jag har haft kändiscrusher förut. Men aldrig någonsin en som den jag har nu.
Robert Pattinson är den snyggaste, hetaste, sexigaste, grr:igaste, gulligaste (fortsättning följer..) i hela världen. Dom hade heller inte kunnat hitta bättre Edward Cullen än Rob. Herreguuuuses! Massa credit till dig snygging för att du finns och gör världen snyggare! (; Plus att du är en awesome skådis.

Dagen började som vanligt med att jag vaknade, duschade, sminkade mig, fikade, brushade teethen och sen vidare för att möta Nadeen och sen drog vi till skolan! På skolan, ja gissa vad som hände där? Vi hade lektioner.. ovanligt va? :o vad jag har hört brukar man inte ha det? :s Hahahaaa, ironii på höög nivå. Iallafall, när vi skulle ha Hemkunskap nu sista lektionen så satte vi på spisarna för att det skulle bli varmt i salen. Och i den spisen jag satte på (HAHAH satte på.. , såklart spisen jag "skruvade på") skulle det vara någon kosntig gegga i på botten av spisen så det börja stiiiinka där inne! Man kände nästan hur det tjocknade i halsen! Vi var tvungen att avbryta lektionen i typ en kvart för vi trodde det var plast som hade bränts, men som tur va var det inte det. Utan någon kräm på någon sorts bakelse som hade spillts ut. Höhö, som vanligt när jag gör något så går det åt helvete. :) Förutom bullarna jag gjorde på HKK:n idag,m dom blev smaskens!
Ojojoj vad jag skriver, men nu blir det iallafall mat, sen Gården med Nadeen!

Puss på er.

Sleepover

Inatt sov Linda hemma hos mig :)  Vi kom hem vid 12 och somnade nästan på dirren vi la oss. Men innan det fikade vi höhö. Idag ska vi försöka få tag på en lokal också ska vi bli ett gäng som sover där! Får väl se hur det turns out, men hoppas vi hittar en lockooo.
Nu ska vi dra och, fixa oss eller nått :D


Jag och Bindan på skolavslutningen i 8an!


Staden

Nu bär det av till staden! Ni vet var ni når mig! Mobiiiiilen,
Lägger in denna underbara låt också. NJUUUUT till max.





Lostprophets!

Måste bara lägga in these two awesome songs!



Lyssna och njuuuuuut.


Skön dag

Först hade vi sovmorgon till halv 10 imorse. När man kom till skolan direkt hade vi EA och efter det var det idrott som jag inte var med på för jag hade glömt kläder. Sen skulle det egentligen vara språkval men det var typ ingen där så jag gick hem och pluggade istället. Så jag slutade 12 :)
Nu sitter jag här nyduuschad och ska väl ut om ett tag med en massa. Det blir förmodligen stan, om blir som planerat.

Vi hörs senare!


Pussen

Nu är det så att jag ahr gjort en ny sånhär "avslutningsgrej" till bloggen. :)
Eftersom jag lskar Twilightsagan så blev detta perfekt! Hihi det roliga är att jag är så teknisk när det gäller att, komma på grejer på dator. Bilden på Kristen & Rob var från början grön och svart och ganska stor. Nu är den sådär liten ;) Hihihi. Jag eeaageeerrr.^
Haha nej men vad tycker ni? (=



Inte särskilt aktiv här inte!

Nej, jag är ju inte det! Jag har aldrig tid att blogga längre för jag har en massa jäkla plugg hela tiden. Pluggar alltså hela tiden varje dag. Jag är skapligt less på det nu! Och har endå ungefär en halv termin kvar plus en till! Huvva, tanken gör mig... äeh. Fast vi har dock lov om två veckor, en hel veckas lov. Hur underbart är inte det då? Mums på det! Då ska jag vila upp mig riktigt.

Under dessa Veckor som jag inte skrivit så kan jag inte säga att det hänt mycket. Plugg, gården, kompisar, och ja. Allt och ingenting! :)
Var dock till läkarn i måndags, jag har fått allergipiller för min allergi mot hästar och hundar. Och jag har även fått astma medicin som jag ska ta innan jag sätter mig på till exempel skoter och efter. Trodde aldrig att jag skulle bli allergisk för hundar. jag har ju ungefär levt med såna i hela mitt liv? Menmen, nu när vi tog han om den där äckliga hunden i en vecka slog det till. Awesome! Eller inte. Alla mina kompisar har ju hund, eller inte alla men ganska många utav dom.
Från en grej till det andra. Provet jag var så himla nervös över i SO klarade jag! Trodde jag aldrig, men faktist!
Jag klarade mig på poängen om Riksdag & Regering. Det hade vi ju i 7an också så man hade lite i huvudet om det redan, men sen hade vi en tredje grej i provet också som var Samhällsekonomi. Där satte jag inte många frågor rätt måste jag säga. Fast jag klarade provet så jag bryr mig inte så mycket! Hehehe (a).

Idag var jag hemma fråskolan, jag hade så ont i morse i magen så det fanns seriöst inte! Oh Lord. Ibland är det inte roligt att vara tjej alltså, tur för killar som slipper sånt här! Jag har kommit på en grej, vi gör allting vi tjejer! Det enda killar egentligen gör är att stoppa in, komma och njuta.. HAHA. Men alltså egentligen! Vi måste ha mens som gör att man mår bajs i flera dagar, vi måste bära barnet i 9 månader, vi måste föda barnet och var jag har hört är det inte så skönt ätt föda ett barn :o Vi måste också mata barnet, haha det är väl inte så jobbigt då. Men alltså hela grejen gör ju vi. Killar bara, ligger där. Eller ja dom måste ju ta hand om oss (a) Hahaha. Detta är dock bara vad jag tycker är lite orättvist. Men det lönar sig ju i slutändan när man har en liten bebis i famnen :)

Oj det märks att jag inte skrivit på ett tag. Nu bara kommer det! Men nu måste jag ta tag i mitt liv och göra någonting. Jag kan ju inte gå ut eftersom jag inte var på skolan? Eller jo det kan jag banne mig göra. Jag är ju inte sjuk, och jag har INTE skolkat heller. Dom som klagar kan ju bara gå och ta sig! Är det killar så kan dom ju bara stoppa upp sina kommentarer i arslet eftersom dom inte vet hur det är att ha lingonvecka. :)
Mohaha!