standing where you left me

sjuk. helvetes jävla hals. gå å häng dig!
är iallafall hemma från skolan idag, har alla symtom man kan ha i en förkylning, yey! just my luck.

IALLAFALL, JAG MÅSTE UPPDATERA ER LITE!
jag kom nämligen in på FRISÖR istället för it-media. de blev så istället, glaaad jag blev när jag fick höra de eller! gooosh, hoppade av glädje typ! hihi.

aja hejdå höhö

let's crawl back to love

go'kväll!

sitter här me datorn i knäna å kollar på teve och lyssnar på musik och hör även när frida duschar.
imorn åker ja in till storstan och gör den osäker. ska även byta skola också ju som sagt, så hejdå åre gymnasieskola, hej john bauer! så ja går till syven på åre gymnasieskola imorn å fixar allt här sen åker ja till stan och stannar där, iallafall ett tag. måste ju hit å hämta min älskling och alla mina andra grejer.
so, yeaaaahhhhhh höhöhö huhu hihi heheh haha. hade inge mer å skriva nu.

puss!

nothing last forever

sitter med backman och frida här i soffan hemma hos mig å frida. musiken är igång och frida sitter och gör sin turist uppgift som egentligen skulle vart inne i måndags, haha jävla mupp.

iallafall så ringde ja intagningskansliet idag och fick reda på att de fanns lediga platser på it-media. så de lär ju bli de ja ska gå nu. syven på john bauer skulle ringa mig imorn så då lär ja antagligen få en testdag på fredag! låter bra deeee, hoppas ja får börja redan på måndag då. hööh!

min katt e söt, jag älskar honom. han e så söt när han sover, skulle bara kunna liggga å kolla på honom i evigheter. åååh I'm in löööv dude. btw så har ja bytt namn på han,
hans namn e nu Morgan!



godnatt sverige, puss

you're still in my blood

här e man bra på uppdatera märker ja.

ha varit hemma från skolan två dagar nu å igår bestämde ja mig att byta skola till stan istället. hr e inte min grej och kommer antagligen aldrig bli heller. ja vill bli bartender, inte kock. för mig äre bara å ta en kurs utomlands i typ en månad sen e ja bartender. behöver inte gå 3 år i hotell å restaurang skolan för å bli de.
så ja ska gå till syven imorn på skolan här i järpen och söka till stan istället. får hålla tummarna att ja verkligen kommer in på nånting också.. ha hört att de e ganska fullt på dom flesta linjerna. hoppas ja flyttar redan den här veckan! e verkligen inte pepp alls på gå te hr. så imorn hoppar ja av hr och sedan vet ja inte till 100% vare blir. ja hoppas på frisör eller kroppvård å hälsa. handel skulle inte heller sitta fel. :)

känns lite hemsk å lämna frida, men hon klarar sig. :') ja e ju trots allt bara 7,5 mil ifrån henne hihi.
sommaren med henne ha vare huuur kul som helst (näe inte hur kul som helst, för vetu hur kul de e eller? de e huuuuuur kul som helst och så kul gåre inte att ha) haha bara nåra stycken som fattar den raden, men iaf. från 15 juli framtills nu har ja varit med henne varje dag, de e inge skämt! det kanske är sammanlagt 4-5 dagar som vi inte varit med varann för då ha hon vare hemma i skogen. ganska otroligt att vi har stått ut med varann.. eller de har vi inte. HAHA jorå ;) puss på dig gullet å tack för alla dehär jätte många dagarna med dig.

kommer dock sakna dig sjukt mycket!

förresten ha ja ändrat min blogg, igen. kan aldrig bestämma mig hur bloggjäveln ska se ut haha!
men nu får den banne mig se ut såhär ett tag. tar ju 100 år å ändra skiten.

ska skaffa mig ett liv nu,
puss

de e hemligt.

ja har väldigt sociala kompisar vid namn daniel & frida. dom ligger å sover inne på rumme ¨ja sitter i vardagsrumme med fridas dator och nördar å äter upp våra ostbågar å cola :D. [email protected]. fast ganska ,mysigt ändå. internet, mjaaaaaao! inte haft de när ja bott i andra lägenheten. men nu i min å fridas har vi de,. mobilt. , tills vi skaffar bredband. ska bli ännu sköönare!

iallafall. har en hel del attt skriva här men ja orkar seriöst inte. så ja tänker inte göra de.. hehe-
min katt harley e dum i huvudet. han försöker sno ostbågar av mig och dricka upp min cola... INTE OKEJ!

hejdå :)