I'm never gonna be good enough for you

Jag sitter nu och pratar med Bella! Hon är i Ström :( Men hon kommer typ hem, imorgon elr på fredag :D
Imorgon är det Valborg och då blir det stan med Bästavän med flera! Kommer även träffa Julia där nere. Sen får man väl se vad som händer när man kommer till Torvalla igen! -.-

Skola idag dåe, vi såg på nå film som hade att göra med knark och om en kille som dog, alltså en sann berättelse.
Den var läskig :o

HAHAHA nu sitter jag Linda och Denise och kör sanning och konka på msn ;) HAHA :D
Ne nu ska jag in på mitt rum och sen fixa mig sen sitta här sen lägga me!
SMSAAAAAAAAAA

Pussellen.


schoool

Hej nu sitter jag på skolan i datasalen ;d hahahah de kasnke ni fattade. Iaf så sitter vi ocvh skriver på franska revolutionen! Det går väl, sisådär hehe. Men det går framåt iaf :p Sitter här med Medina :DD

Nej nu ska jag plugga vidare, snart kommer väl Reidar och ser han att jag sitter på bloggen får han damp :)
Caiiaoaoao

nothing gonna change the things that you said

SItter här i soffan ja och lyssnar på Superhuman med Chris Brown & Keri Hilson.
Hehe nu har jag en ny droglåt! Åhh underbar *-*

Anyway, skola idag som vanligt. Vi hade hemkunskapsprov idag, både skriftligt och praktiskt. På praktiska skulle vi jobba två och två som vanligt x) och göra piroger. Jag jobbade med Oscar och det gick väl bra! Hehe, jag är inte bra igentligen på samarbeta med folk som jag typ aldrig pratar med :p men aa. Great!

Nu är jag också klar med Marie Antoinette, nu har jag "bara" reflektion, skräckväldet, slottet i Versailles, Napoleon och varför det blev revolution. Imorgon blir det en till sitta inne dag, dryyyyyyyygt.
Och nu måste jag gå och skriva på sammanfattningen som ska vara inne på torsdag!

Ciaaao!

It's so hard to let you go

Jag kom nyss hem från skolan, och de var ytterst ointressant. Ja fick iallafall veta att jag ahr chans att få VG i svenska till nian, inte nu för nu var det tydligen försent. Och VG i engelska har jag också chans att få :D Hihi!

Ikväll är det polismöte på skolan ;o För Torvalla är ju så stökigt nu med droger, stölder osv. Så det är obligatoriskt att gå dit haha. LOOLLLLLLLLL

Ne.
Ciao.

I can't pretend that I'm allright

Wellwell, rubriken säger allt.
Jag ger fan upp nu. Pallar inte all jävla skitsnack som pågår här i lilla förorten Torvalla.
Östersunds slogan: Det du inte vet om dig själv vet alla andra. Och det verkar stämma också.

Även fast jag flyttade ifrån Järpen för jag mådde dåligt där så skulle jag behöva vara där ett tag nu. Och komma ifrån skiten här istället ett tag. Eller varför inte åka långt åt helvete? Åka nånstans och aldrig mer komma tillbaka.
Jag tar med mig min Bästavän sen far vi nånstans och kommer fan aldrig tillbaka.

Störigt inlägg, jag vet. Men va tvungen att skriva av mig lite.
Och det är ju endå en blogg, right? Right.

Adjö.

just say it again and mean it

Jag kom precis in efter att har tillbringat en hel dag till Amanda & Linda! Vi har haft kulikul.
Amanda väckte mig & Linda typ 10, sen satt vi hemma hos Linda och abra snackade, Sen drog vi ut. Satt i TC ett tag sen hem till mig sen ut och käka på Labomba. Nu har vi bara suttit hos mig och gjort inget, och försökt komma på nått att göra. Dom ville sola, så dom gick och gjorde det och jag stanade hemma för att jag måste typ plugga .

Intressant va? Näeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Men hurru nu ska jag ut med Julia!
ringring

pussCiaaao (=

what I'm going through is hurtful

Hej nu är jag med Linda, igår var vi på Ap Ansikte och dansade loss :) Träffade också Julia och dansade med henne lite :D
You know how to rock baby! Anyway

Linda sov hos mig inatt, och jag sover hos henne nu inatt ! Och vill du hitta på nått så ring då :) HAr inga pengar elr gratis sms så kan itne svara :) Heheh

Ciaaaaaaaaaooaoaoaoaoaoaoaoao!

ellenli8nda

Bellen och Ellen :*

Vi var ute och fotade lite idag, gå vädret ute idag vettö :)
Här är lite bilder!



<3

LOL

ellen och bellen

haha

e&b

Enjoy, Ciaaaaaaaao!

Sometimes I just wanna hide, cause it's you I miss

Nu sitter jag och gör min reflektion till hemkunskapen som ska vara inne imorgon.
Det är dryyyyyyyygt, är less på plugga nu.. och det är första skolveckan efter lovet. illa! Nästa vecka har vi hemkunskapsprov också, sen veckan eftter det har vi SO prov också, som är hur många sidor som helst att läsa, blöööh!

Jag har kommit på att jag har väldigt tråkig blogg! Nikita skulle fixa header till mig men vet inte vad som hände med det haha x) Och jag fattar inte hur man gör. :o Och det enda ni får veta är vad jag gör om dagarna, kan ju inte vara roligt att läsa precis? Så ge gärna tips om vad jag kan skriva om! :)

Har inga pengar på telefonen, så ingen mening att ni smsar.. ring mig ist! (i)
Kanske skriver sen om jag är uttråkad :)

Ciaaao!
 
Juste, den här låten är typ HUR bra som helst

http://www.youtube.com/watch?v=h-Zfwxnd9p0

We could leave this town, and run forever

Orkade inte blogga igår, så jag gör det idag istället!
Ehm, det jag har gjort dom senaste två dagarna är att plugga, har fan plugg hela tiden i alla ämnen typ!
Sammanfattning i engelska tills på fredag av en filmjävel jag inte ens minns innehållet av, elr jo jag minns lite men vi såg den filmen innan lovet, hur lätt är det då? ._. Aja, sen har vi special arbetet till hemkunskapen till på fredag också.

HAHHAAH fyfan idag på skolan, Lowe hade med sig en "prutt-bomb" och den släppte han ju såklart i klassrummet! Men satan vad det luktade där sen kan jag lova! Men fyyfan, hahahha, Lowe var livrädd för han skulle få skäll av Reidar för han skulle vi ha lektionen efter engelskan (när han släppte den). Kajsa, läraren, ba : Jag är nästan tvungen att gå upp till rektorn nu! :o Alla i klassen ba : HAHHAHAHHA! typ x) våran klass 8B är helt cräääzy! Aja så när vi hade Reidar i SO lektionen efter då frågade han Lowe (eftersom nån säkert hade sagt att han släppte den)
Reidar ba : Ja Lowe, nu får du berätta vad som hände!
Lowe ba : Ja det var så att jag hade med mig en "stinkbomb" som jag fick av min bror på stan igår, och jag tog med mig den på skolan för att jag skulle spränga den på lunchrasten. Menjag hade kommit åt den så den hade blåst upp i fickan och då sprack den!
ReidarOkej, men luktar inte dina kläder då?
Lowe : Nej jag tvättade bort det.
Jag och Denise höll på dö av skratt, för han ljög ju för Reidar för sådär var det inte alls XD Henke la den i Hannes engelskabok, sen sprang Hannes tillbaka med boken till Henke så sprängdes den på våran plats, HAHHAHAHAHA fyfan va det luktade! Och Lowe var så jävla rädd så man kunde bara garva åt han HAH, sen på rasten gick han och köpte luftrenare på Prix, ja seriöst XD! Han var så rädd för och få skäll av Reidar :P Haha.
"Busigt" av Lowe ;>

HAHAHA ne ju ska jag gå och skaffa mig ett liv, väntar på segaste Bella för hon ska komma och sova hos mig :)
Btw så slingade jag håret idag, det blev typ orange/"blondt"/ljusbrunt x) Ni får se bild nån gång framöver!
JJJaojao*

Ciaaao!

ellenpropellen


i'm gone, to find someone to live for in this world

Heeeey! Nu sitter jag hos min kusin och gör hemkunskap inlämningen! Måste typ skriva ut nån grej så jag sitter här och gör den :) Sen ska jag hem och skriva på SO:n, så det blir plugggg hela kvällen för mig. Hemkunskapen ska vara inlämnad på fredag kl 12.00 och hinner jag inte får jag IG varning och det vill jag inte ha! Men nu ska jag fortsätta, skriver sen efter allt satans pluggande :)

Ciaaao!

rock n' roll hey!

Hejhejhallå! Idag skaffade jag blogg.se istället för devote, bara jag sätter mig ner här och kollar runt och testar lite grejer så ska jag nog lära mig till slut :) men jag är ju liiiite dum i huvet så det tar nog ett tag (y)
Anyways kolla in min andra blogg http://ohyesEllen.devote.se !

Men kommer nog fortsätta skriva här. Så ska ni kolla nånstans så är det här!
Haha, fixar mer imorgon ska sova nu ZzzZZzZz

Ciaaao!

Välkommen till min nya blogg!