Just leave with me now. Say the word and we'll go.

Sängen väntar. Lägger mig tidigt ikväll, skönt.
Kan som tidigare sagt inte sova på söndgar nå vidare. Får la hoppas jag kan det ikväll då!
Imorgon väntar den sista "vanliga skoldagen" för min del, för på tisdag är det elevensval och på onsdag far jag till Stockholm. Gillagillagilla!

Godnatt, puss

Fag-dator

Nu sitter jag och väntar på att Avatar och Little Ashes ska tankas. Det tar ju tid eftersom min efterblivna äckeldator är bög i huvudet... plus att dom seedar inte bra. Menmen, nångång så är dom nog klara haha.

Kollade iallafall nyss på Collage, den var helt okej, men inte lika rolig som Road Trip filmerna haha!
cya

Nyduschad / musik

Nu är jag ganska fräsch iallafall, nyduschad, den känslan är skön den!
För övrigt gör jag inte mycket mer än lyssnar på musik.. ska till och platta håret snart när det torkat
sen ska jag kolla film tror jag. Mysdag.se

Jason DeRulo - In my head


Calle Kristiansson - To be with you


Default - It only hurts


Imogen Heap - Hide and seek


TOKIO HOTEL - WORLD BEHIND MY WALL



BTW, SÅ ÄR DET 3 DAGAR KVAR TILLS JAG SER MITT ÄLSKADE FAVORITBAND TOKIO HOTEL I GLOBEN, JAG SKULLE KUNNA BÖRJA GRÅTA, 3 DAGAR! DET ÄR INGENTING! JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD!
3 DAGAR 3 DAGAR 3 DAGAR 3 DAGAR 3 DAGAR.



Gutten morgen

Kvart över 5. Fan va jobbigt att vara uppe så länge. Jag orkar inte, eller jo det gjorde jag ju. Apperently. Men egentligen inte! Haha.
Jag somna iallafall på en gång jag la mig, det var super skönt.

Jag var så jävla trött igår och jag höll på stöka på med bloggen,
seriöst blev det för mycket? Tell me whatcha thiiiink.

Inget plugg idag! Herre min je vad skönt, film hela dagen :') pusssssssss

Okej...

.. det blev mer än bara headern som vart nytt, kommentera vad ni tycker.
Blev det för mycket?

Ny header...

... vad tycker ni? (;

Where can love take us now?

Mysigdag har detta varit! Jag, Linda & Anna vaknade halv 1 typ, Anna gick till Marielle och jag & Linda gick och fikade. Sen följde vi med mamma till Prix, och handlade lite smått och gott. Sen gick vi hem och gjorde middag.
Sen småsov vi i sängen ett tag tills Linda var tvungen att kuta till bussen för att möta Max. Så jag satt vi datorn & fixade mig framtills Anna kom. Nästan precis efter Anna kommit så kom även Linda. Vi satt vi köksbordet och pratade, det var väldigt mysigt. Vid 11 gick vi till Jönssa och var med honom, Jocke, Adina, Elina, Pontus Nikita och Henke. Lika fort gick även Pontus Henke Elina Adina och Nikita haha.
Och kom nästan nyss hem.

Nu har jag inte ett piss och göra, sitter här i min ensamhet. Så jag ska ta mig tid att göra en ordentlig header.
Pusspuss


Why did I change the pace
Hearts were never meant to race
Always felt the need for space
And now I can't reach your face

Heih blåggäwhn

Hei. Jag sitter häwr med Lindabby ;) Kvällen igår var awesome. Det gör vi om!
orkar inte berätta ordagrant, för nu ska vi gå och äta! Fifan vad hungriga vi ärr, grymt! *drar upp näsan*

Ikväll är jag hemma själv, som vanligt nu för tiden... menmen, det är bara skönt det!
Pusssss!

Unibet tjalalal

Utgång ikväll, fortfarande lite sjuk, men jag orkar inte sitta inne i helgen också . Då tar jag livet av mig! Jag Nadeen Linda och Anna blir antingen hemma hos mi eller hos Josefine, sen får vi se vart kvällen leder oss!

Höör gärna av er!

Frippa!

Jag har bestämt mig hur jag ska klippa mig nu. Jag ska ha som Rihanna ungefär. Dock kommer inte mitt bli jämnlångt, inte allt. Eftersom jag har så mycket uppklippt -.- men det är ju därför jag ska klippa såhär, för att få allt jämnlångt!
Också ska jag färga det rött, eller jag vet inte om jag ska göra det röttRÖTT eller om jag har lite brunt i det, tror det. Ungefär som jag har nu fast mycket rödare!


Jag kommer nog inte göra det sådärrrrrr kort heller, men ja. Nu vet ni haha!
Skriv upp detta i era carebooks fifan.

All my bestfriends are metalheads

Grind & Road Trip beer pong blev det idag. 3 filmer to go! Grind var verkligen underbaaaaar :o skejtare, åååh. Killar med keps bakofram, t-shirt, äeh men ååååh. Pussva! Det var en snygging med där också! Typiskt att jag alltid hittar någon, det börjar faktiskt bli ganska störigt!
Mike Vogel heter denna skejt skönhet! Dock är filmen från 2003 så han var ju något yngre där, men han var väldigt handsome nu också ;>



På filmen.

Nuuuu.

Am I right, am I right?
Näe puss på er

It only hurts when your eyes are open


Julie and Julia
var väldigt bra! Har sett massa reklamer om den på tv, och idag tanka jag den. Och den var faktiskt riktigt bra.
Innan Julie and Julia kollade jag på What a girl Wants, vilket också är bra. Amanda Bynes är en jävla stjärna!
Nu har jag även tankat Road Trip, Road Trip Beer Pong, Collage, Ice Castles och Grind. Alla är i samma rangel. Alltså typisk American Pie, rolig och sjuk alltså haha!

Road Trip står näst på listan, men innan det ska jag möta Nadeen så hon får min ledighetsansökan för att ge till min handledare imorgon, eftersom jag inte ska på skolan imorgon heller.

Kommer inte skriva mer ikväll, så vi hörs imorgon. Puss och godnatt!
Förresten så har jag gratis sms igen.

Everybody's looking for something.

Filmtittarn.se :) jag gillare. Så skönt att bara ligga och kolla på film.
Idag blev det: Righteous Kill & Wild Child. Jag har fler att kolla på också, håller på ladda hem typ 5 st nu. Är klar med allt plugg jag ahde att göra nu så ikväll kan jag spendera även hela kvällen framför film bara, wihoooo!

Mat nu, puss

Lost and insecure

Filmfilm och åter film. Stormbreaker & Transformers blev det idag.
Jag är kär i Stormbreaker, bara för Alex Pettyfer är med där, han ör bara så jääääävla snygg...
Hej jag heter Elenor Ljungdahl och jag har såhär :_: lätt att kära ned mig kändisar... lite typiskt men så är läget.




Nu ska jag skriva klart min reflektion på mitt So arbete. Som ska redovisas och vara inlämnat imorgon, men jag kommer ju inte vara på skolan imorgon, så det sket ju sig.
Nu ska jag kolla Righteous Kill som killen här uppe också ska vara med i tydligen, puss

Life sucks, then you die.

Sjuksjuksjuk. Inte roligt. Var hemma från skolan idag, och det behövde jag verkligen. Hostar typ upp mina satans halsmandlar! Har ont i huvudet osv... pain in the ass. Orka bli sjuk vafan. Jag åker till Sthlm nästa vecka, och är jag inte frisk då tar jag livet av mig. Men jag SKA vara frisk då! Såså äre.

Har förövrigt kollat på två filmer, Camp Rock & 10 orsaker att hata dig. Och sett klart första säsongen av The Vampire Diaries, herreguuuuuuud.

Det var det jag hade och säga, nu ska jag nörda lite dator tills kl 9 för då börjar en film som jag ska se. Spanglish.
Never heard of haha.

Jag gav upp för längesen.

Haha ja dendär "tiden börjar nu" saken bröt jag ganska fort. Hittade en godisskål inne i vardagsrummet. Skitanus! men vafan egentligen.. visst man ska vara nöjd med sig själv och det är verkligen inte jag. Men va i helvete, tyck om mig som jag är för jag gillar att äta onyttigt! Hahahah, nej men alltså ja. U get my point. Jag kanske kan minska ned på alla onyttigheter, absolut. Så jag bara äter det på lördagar eller någe, men att lägga av med det helt.. nja det skulle vara som att en rökare helt plötsligt skulle sluta röka, alltså inte få en enda cigg. Jag skulle dö.
Så jag gav upp det. (inte för att det är det jag menar med rubriken) men ja.

Hur som haver så har vi bestämt nu att i veckan åker vi ned och beställer biljetter till Sthlm, ja tänk att vi inte gjort det än.. jag panikar lite över det, men det löser sig nog som Elin säger. Och det hoppas jag med. Tur som vi hade så får även jag & Angelica skjuts hem från Sthlm, och det tjänar vi hela 270 kr på! Superduper.
Hennes kusin fyller nämligen år, lite pinsamt för min del eftersom hela hennes pappas sida kommer vara där typ :o haha. Whatever, kul med lite nytt folk ^

Förövrigt blir jag nog hemma imorgon, har så himla ont i halsen, hostar typ upp mina halsmandlar snart...
Förövrigt blev detta ett längre inlägg än det egentligen skulle vara så jag ska sluta skriva nu.
Förövrigt så säger jag godnatt nu.


<3

Countdown; 10!

10 dagar kvar till Tokio Hotel, jag kan seriöst inte förstå att jag ska se dom! Helt ofattbart är det. Mitt favorit band. Oh herregud. Sitter och lyssnar på deras nya album nu.. måste ju kunna låtarna någolunda när vi väl är där och ska skrika halsarna av oss liksom! :')

- Jag har kommit fram till att jag ska börja äta nyttigt. Och nej, inget godis, ingen cola (du kan lika gärna döda mig på en gång) inge chips och inget annat! Jag får börja tugga tuggummin 24/7 istället..
nej men alltså, vill jag ha resultat från gymmandet då bör jag äta nyttigt också. Men det är så svårt, man vet ju inte vad man ska käka till middag lunch osv då? :o det är ett av problemen som stör mig nå jävulskt. Men jag ska försöka. Tiden börjar nu! -

So it's up to you and it's up to me that we meet in the middle, on the way back down to earth

Vi somnade halv 8 imorse, skapligt trött man är nu då eller, haha! Vi satt och cama med Kim i typ hundra år, sen pratade även Bella i telefon med pojken sin som var skalplgt kalas haha! =)

Fifan nu måste jag plugga!!!!!!!!!!! -.-

Vi är kaubåjs











hej

hej



HAHA VI BJUR. =)

It's never a right time to say goodbye

Hej, jag är med Bella nu =) har precis ätit. NU ska jag byta om, sen ska vi gå och handla lite gotta tills ikväll.
Pusssssssssssssssssssssssssssss

Kul.

Ikväll blir det såkallat "messenger-lan" med Bella! Vi ska svulla som vi alltid gör, och ett + i kanten är att vi är hemma själva! Kul.
Jag har även gått och blivit förkyld, den som smittat ned mig med detta. Ett stort grattis, för jag blir aldrig sjuk. Mindre kul.

Hur som helst, min kväll igår blev faktiskt precis som jag skrev att den skulle bli, konstigt nog. Eftersom det ständigt blir förändringar när jag bestämmer något.
Träffa Bella, vi väntar på Anna, vi går till gården och kollar hockey, vi halvsomnar i soffan medans vi kollar, jag och Bella går sedan hem till henne och äter mackor (inte heller särskilt ovanligt!), vi kollar på film, vid 1 går jag hem och Bella följer mig såklart! Hihi. Jag har alltid något att göra när hon är hemma här i stan, och det är super.

Jag måste också gratulera Bella för att hon skaffat sig en pojk, det är du värd stumpan.

Nu ska jag klä på mig, för jag sitter nämligen fortfarande i pyjamas. puss


I'm gone to find someone to live for in this world

Magsjuka? Jag vet inte, men min mage känns inte helt okej. Vaknade inatt av att jag hade så satans jävla ont. Hoppas verkligen inte jag ska få det nu också, upp i allt elände liksom. Jag har iallafall ingen feber och så..

Ska duscha nu, sen träffa Bellla <333333333 sen gården . puss

The world behind my wall

Kom nästan precis in från Louise, var hemma hos henne och kollade på The Vampire Diaries! Typiskt, måste jag vänta i ännu en vecka för att sen nästa avsnitt =( tragiskt... (hey nörd)
Ska ta och fika nu, lite te och en macka kanske hihi, sen sängen. pusssssss

They say that good takes time, but really great things happen in a blink of an eye

Matmatmatmatmat. Fiiifan vad hungrig jag är! Att sluta halv 4 gör inte någonting bra alls, blir bara så himla hungrig då haha, åh jag låter som ett fetto men det är jag ju hihi.

Nej jag kan inte skriva mer nu, för jag ska plugga och vänta på mat! puss

I know the world is black and white

Louise kom in, hon har damp. =) jag behövde bara säga det.
Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt kattungar.

Nothing makes sense anymore

Goddag.
Kort dag idag som sagt, gjorde prov från morgon. Som jag fick VG på, jag var tydligen näst bäst i klassen! (y) feeeeettt. Om JAG var näst bäst, helvete vad dåliga alla måste ha varit, seriöst! Det var ett korsord om alla religioner och var typ ganska simpelt. Menmen, bra Elenor. Fortsätt så! =)

Sen hade vi matte, gjorde nå papper om hur mycket vi kunde (vilket inte är mycket för min del) hah, och sen slutade vi, eller ja.. "slutade".
Nu ska jag fortsätta plugga, pusss


älskling

Come break me down

Jag pluggar till So provet imorgon. Känns som det kommer gå bra, ganska iallafall... har läst det här häftet kanske 9824309 ggr nu, plus att vi har anteckningar i boken också! Skjut mig, så jävulskt less på och plugga nu så det finns inte. Vill bara att 9an ska ta slut så det "hårda jobbet" är över, så man får börja något som man kanske är intresserad av iallafall, gymnasiet.

För övrigt slutar vi typ galet tidigt imorgon, vi kanske har en eller två lektioner! ;o
Vi lär inte ha någon idrott iochmed att vi har skidklassikern imorgon, så där går en lektion bort, sen har vi ju som sagt klassikern och det ska jag bannemig inte vara med på. Så vi kanske slutar vid, halv 11 - 11 imorgon. Fan vad härligt! Undra vad det blir då.. hem kanske. Eller stan? Vem vet.

Nej nu ska jag fortsätta plugga, sen kommer jag inte skriva någe mer.
Så godnatt.

Kärlek är för dom som har tur.

Word on rubriken.

Hej. Har precis läst igenom ett "kompendium" som jag ska kunna tills imorgon, prov i SO vettni. Inget jag ser fram emot, men dom i klassen säger det är lätt. Så vi får väl se då!
Jag längtar tills på torsdag, för då är det Vampire Diaries igen.. blev typ kär i det programmet. Mjääh.

JUSTE jag har glömt att berätta, på läsförståelsen i svenska (nationella provet) fick jag VG! Shiiet, trodde jag faktiskt inte, men så vart det! Och jag blev as nöjd, trodde faktiskt inte jag skulle nå så pass. =D
Hoppas jag når samma nivå (eller högre) på uppsatsen!

Nej nu ska jag käka, ja klockan är bara 20 i 4 men jag är så himla hungrig!
Puss.



Jag bjuder..

Plugghest

Sitter och jobbar på mitt SO fördjupningsarbete om Buddhismen. Ganska intressant faktiskt, för han har rätt i vissa grejer denna Buddha.

Vad är meningen med livet om man endå ska dö sen? Det undrar jag också faktiskt..
Jag lär ju aldrig få ett bra och vetenskapligt svar på det dock.

Aja, ska fortsätta nu. Puss!

^

Godnatt! puss

För att vara lite trevlig..

... glad alla hjärtans dag.


Jag ska sakna dig imorgon

God morgon då.
Jag sitter här och är allmänt nyttig med cola & nachochips, way to go Ellen! Hur som helst så var jag uppe till 4 imorse, och fifan vad trött jag var. Orkade egentligen inte men Kim tvingade mig :( hahah.

Ska till och plugga lite nu tror jag, eller nej. Jag orkar fan inte

You found me lying on the floor

Jag orkar inte nu, hejdå

Ett sällsynt exemplar

Goddag allesammans.
Jag kom precis hem fårn stan. Jag var där med Wictoria, Alexandra & Nadeen. Senare kom också Britabitch!
Jag är proffs på att ramla, som vanligt.. har ont i knäet, hahahah! (y)

Och förövrigt så gick det bra att sova inatt iallafall, vilket var superskönt.
Ikväll blir det stan med flickorna ovan ^ och vi ska väl sitta på Ringo lite och kanske träffa någon?
Hör gärna av er, ring. No money.

Peace, Love and Understanding! =)

-

Jag vill ha kärlek.

Det är en rikedom att få älska och att älskas..

I want someone to love me, for who I am

Ja vad händer ikväll? Den frågar har jag ställt mig ungefär 8370923508 ggr. Mamma gick iallafall till Nalle och blir där över natten, så jag är ensam hemma! YIIIPPPIIIEEE. Actually kinda nice. Men läskigt... det spökar ju nå jävulskt här. Och jag ska sova hemma sjääälllvvvvv...! Vad roligt.
Kan någon komma och sova med mig eller? :( Jag är redan rädd, och mamma gick precis ut. Fast dom är inte farliga, men iallafall...

Jaja, ring mig! Har inga pengar på telefon så kan inte svara på sms.

I want someone to love me
For who I am
I want someone to need me
Is that so bad?
I wanna break all the madness
But it's all I have
I want someone to love me
For who I am


หัวใจ

Musik är livet. Tänkte bara säga det. (THE "IT THING" OF THIS INLÄGG)
Jag ska snart äta. Tänkte bara säga det.
Jag ska sluta nu. Tänkte bara säga det.

The vampire Diaries...

...var det för ungefär en timme sen serisestart på, AND I'M LOVIN' IT! Och det finns huuuur många snygga killar som helst i serien, helt sjukt. Den är helt enkelt underbar, och jag har bara sätt 2 avsnitt än så länge. Känner på mig att detta blir en av mina favoritserier hihi. (Den handlar ju om vampyrer, hallåååå?)





Två av snyggingarna;

Ian Somerhalder (Damon)

Paul Wesley (Stefan)

Ni kan ju även få en trailer om ni vill det! ;)


Nej nu ska jag sova, får se om det blir skola imorgon alltså... har så jävla ont i magen, också fick jag panikångest nu också, greeeejt...

jag skänker dig den sista lögn jag har
jag offrar & betalar vad som krävs
när natten är här ska jag lämna allt tillbaks
resterna jag frossat i förgäves

I want to break free!

Nationella idag gick också helt okej. Det var på tok lättare än läsförståelsen faktiskt! Och det tog inte alla dom tre timmarna vi hade på oss, utan jag gjorde klart det på kanske.. en och en halv timme eller någe. Gick hur fort som helst! Nationella proven jag fasar för mest är nog matten, för jag SUGER DASE på matte! :<

Nu ska jag alldeles strax keeka mat <3, sen ska jag plugga. Vi har SO prov imorgon,  yippiiee... NJAAAA.
Hur som helst, vi hörs senare.





Pusssis!

Finns inge rätt inge fel alla kör sin grej

Jag hann faktiskt göra en hel jävla del på mitt SO arbete idag, så jag for iväg på gymmet för jag kände att jag måste röra mig lite mer, för när jag pluggar sitter jag bara inne! Bajs på deeeeet.

Peppar inför imorogn, hoppas det går bra.. har iallafall köpt lösgodis och cola som jag ska smutta på imorgon (a)
pusss godnatttttttttttttttt

Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst

Jag borde plugga, har ett arbete som ska vara inne om två veckor (hehe) och jag har också prov på fredag, SO vettni... den mest krävande läraren man har i det alltså. Fifan.
Nationella i tisdags gick väl.. helt okej. Men fysatan vad stressad jag blev när det var 10 min kvar och jag hade typ 5-6 frågor kvar! Haha jag undrar ja hur svaren blev på dom frågorna, för det brann seriöst i pennan, så snabbt skrev jag.

Imorgon har vi ännu ett nationella, uppsats denna gång. Wish me luck again! Haha ;)
Och jag ska ta till och göra ny header och fixa lite nytt här också, det jag har nu är så himla tråkigt så jag vettefan. Har dock inte tid nu den här veckan iallafall. Så det får bli nästa då! =)



Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Det hjärta som skulle bli ditt på nått vis, det fryser nu sakta till is

HEJ! Jag har ont i magen så jag orkar inte skriva något nu. Jag gick 'även hem från skolan för jag hade så himla ont i magen, tog två piller, la mig och somnade till kl 5. Hur skönt som helst, men nu har jag ont igen. SKJUT MIG.

However, imorogn har vi nationellt prov i svenska, läsförståelse. Wish me luck!

pusshej ;*

Paarrrtey

Hejhopp gummisnopp. Det var hur roligt som helst igår. Kvällen vara huuur galant som helst!
Förutom Jasmine, haha gumman.
Nu kommer det bilder, kan jag meddela..















Inge groggvirke...

.. GROGGVIRKE! :D




































Såhär liiite kvar...

Jag & Nadeen imorse haha.
Det är en massa flera bilder, men orkar verkligen inte lägga upp 190 st bilder haha.
Resten kommer upp på Fejjan (:

Pusssshej

GRATTIS TILL MIG!

Vems dag är det inte idag då? Jo det är min! :D 16 feta år nurå. Känns bra!
Jag har fått kläder, pengar & Björn Axén Volume Master! Har ätit en massa tårta, onyttigtjej.se.
Men men, man fyller faktiskt bara år en gång om året hihi





Och tack för alla grattulationer, och tack för den fina sången i matsalen! ;)
Puss på er